jinis rod narik (NXJ)

jinis rod narik (NXJ)

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Lamaran

Seri NXJL cocog kanggo ndandani lan ngencengi kabel inti aluminium terisolasi overhead (JKYL) kanthi senar insulator ing pungkasan utawa loro ujung bagean tension saka 1-10kV lan ngisor. Produk miturut spesifikasi kawat dilengkapi inti irisan plastik sing beda.

 

Fitur struktur

  1. Cangkang digawe saka paduan aluminium sing kuat anti-oksidasi, tanpa daya limbah
  2. Inti saka irisan digawe saka insulasi nguatake plastik, duwe insulasi sing apik
  3. Ora mbusak lapisan insulasi, kawat inti AL digunakake saiki.
  4. Struktur bentuk baji, gampang dipasang

 

Kita khusus ngasilake peralatan listrik, aksesoris listrik, peralatan kabel optik, isolator, arrester kilat lan seri liyane. Iki wis menehi perjanjian persediaan abadi karo Grid Negara China, China Guodian, China Power Grid KidulABB lan Palp, lan liya-liyane lan mung minangka pemasok sing mumpuni ing China.

Rincian Kemasan: Paket ekspor internasional
Wektu Pangiriman: Sajrone telung wulan

Layanan Kita

1. Pesenan Cilik Ditampa
2. Cepet ngasilake wektu, Pangiriman Prompt
3. Persetujuan Internasional
4. Wangsulan langsung ing 24 jam
5. Rega paling apik

 

 W1

NXJL-1 (35 ~ 50MM2)

    W2

NXJL-3 (120 ~ 150MM2)

    W3

NXJL-4 (185 ~ 240MM2)

 

Spesifikasi 1-10kv

Katalog desain stabil No.

Katalog No.

Konduktor sing cocog

Konduktor aluminium isolasi udara / 1kv

Konduktor aluminium isolasi udara / 10kv

Kekuwatan genggemanKN

Beban kegagalan sing ditemtokakeKN

Diamm

Inti irisan sing ditrapake

Diamm

Inti irisan sing ditrapake

NXJL-1

NXJ-1Q

35

9.8

1KV / 35

15.8

10KV / 35

3.4

7.5

50

11.2

1KV / 50

17.1

10KV / 50

4.6

NXJL-2

NXJ-2Q

70

12.8

1KV / 70

18.8

10KV / 70

6.7

14.5

95

14.8

1KV / 95

20.4

10KV / 95

8.9

NXJL-3

NXJ-3Q

120

16.2

1KV / 120

21.8

10KV / 120

11.3

22.0

150

18.2

1KV / 150

23.4

10KV / 150

13.7

NXJL-4

NXJ-4Q

185

20.2

1KV / 185

25.0

10KV / 185

17.3

36.4

240

22.6

1KV / 240

27.2

10KV / 240

22.5

 

FAQ:

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Kita minangka pabrikan lan duwe pabrik mesin casting lan mesin dhewe.

P: Apa sampeyan bisa nyedhiyani conto gratis?
A: Kita bisa nyedhiyani conto gratis lan sampeyan kudu nanggung biaya pengiriman.

P: Apa sampeyan bisa nyithak LOGO PERUSAHAAN ing bagean lan paket?
A: Ya bisa.

P: Apa sampeyan nampa desain khusus ukuran?
A: Mesthi, kita bisa! kita duwe teknisi kanggo desain lan nggawe cetakan. Adhedhasar jumlah akeh, kita bisa ngasilake biaya cetakan kanggo sampeyan. Kita duwe pengalaman 10 taun ing OEM.

P: Suwene kiriman sampeyan?
A: Umume sampeyan kudu ngetrapake jumlah.

P: Kepiye syarat-syarat pembayaran?
A: Setoran 30% TT + 70% TT sadurunge dikirim, setoran 50% TT + saldo 50% LC, Pembayaran fleksibel bisa dirundingake.

P: Apa sampeyan duwe sawetara video supaya bisa ndeleng garis sing ngasilake?
A: Ya, kita bisa nyedhiyani sawetara video kanggo referensi.

P: Apa standar paket?
A: Kanggo kapasitas cilik, kita nggunakake karton, nanging kanggo kapasitas gedhe, kita bakal nggunakake kasus kayu sing kuwat kanggo proteksi utawa paket batin kaping pindho ing karton induk.

P: Kepiye carane sampeyan yakin kualitas apik?
A: Kita nggunakake bahan baku sing paling apik, lan saben produk bakal ngalami serangkaian tes ketat.

 

ZHEJIANG XINWO ELECTRIC CO., LTD

NO.279 Weishiyi Road, Zona Pangembangan Ekonomi Yueqing, Kota Wenzhou, Provinsi Zhejiang, China

Emailcicizhao@xinwom.com

Tel+86 0577-62620816

Fax+86 0577-62607785

Telpon seluler+86 15057506489

Wechat+86 15057506489

APAPP+86 15057506489

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita