Penjepit Alur Paralel (JB-JBL-JBT-JBTL)

  • JB, JBL, JBT, JBTL series parallel groove clamp specific and insulation(1KV, 10KV, 20KV)

    JB, JBL, JBT, JBTL seri clamp alur paralel khusus lan insulasi (1KV, 10KV, 20KV)

    ● Aplikasi JB, JBL, JBT, JBTL seri penjepit saluran paralel bentuk khusus cocog kanggo sambungan tanpa prewangan lan cabang konduktor ing garis nduwur sirah. Iki digunakake minangka insulasi protèktif kanthi tutup insulasi. ● Fitur strukture 1. Pilih bahan paduan aluminium anti-oksidasi 2. Bagean kasebut gabung tanpa dipotong nalika dipasang 3. Busur bunder dicekel kenceng ing area gedhe, lan konduktor ora gampang digeser ● Kinerja tutup insulasi .. .