Clamp Alur Paralel (JB-JBL-JBT-JBTL)

  • Bimetal clamp paralel groove clamp spesifik lan insulasi (1KV, 10KV, 20KV)

    Bimetal clamp paralel groove clamp spesifik lan insulasi (1KV, 10KV, 20KV)

    ● Aplikasi JB, JBL, JBT, JBTL seri klem saluran paralel khusus-shaped cocok kanggo sambungan non-prewangan lan cabang saka konduktor ing garis nduwur sirah.Iki digunakake minangka insulasi protèktif kanthi tutup insulasi.● Fitur struktur 1. Pilih bahan paduan aluminium anti - oksidasi 2. Bagean digabungake tanpa tiba nalika instalasi 3. Busur bunder dicekel kanthi kenceng ing area sing gedhe, lan konduktor ora gampang creep ● Kinerja tutup insulasi. .

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita