Tarik rod tarik (NXJ)

  • pull rod type(NXJ  )

    jinis rod narik (NXJ)

    Seri NXJL aplikasi cocog kanggo ndandani lan ngencengi kabel inti aluminium terisolasi (JKYL) kanthi tali insulator ing pungkasan utawa loro ujung bagean tension saka 1-10kV lan ngisor. Produk miturut spesifikasi kawat dilengkapi inti irisan plastik sing beda. Fitur struktur Cangkang digawe saka paduan aluminium kekuatan anti-oksidasi, tanpa daya limbah Inti irisan digawe saka insulasi nguatake plastik, duwe insulasi sing apik Ora ngilangi ...