Fitting Protèktif

  • JGP kabel voltase dhuwur cleat

    JGP kabel voltase dhuwur cleat

    No Katalog. Diameter njaba kabel sing ditrapake Ukuran utama(mm) LWH L1 M JGP-1 45~55 180 65 135 150 12 JGP-2 55~68 224 70 156 186 12 JGP-3 68~80 274 ​​75 -4 80~90 288 80 205 245 14 JGP-5 90~100 332 100 235 280 16 JGP-6 100~114 342 100 252 290 16 JGP-7 10 114~16 JGP-7 10 35
  • JGW kabel tegangan dhuwur cleat

    JGW kabel tegangan dhuwur cleat

    1. Bukak paket kasebut, priksa manawa model produk kasebut konsisten karo kabel instalasi, banjur instal sawise konfirmasi pilihan sing bener 2 instalasi: cara instalasi kothak: sawise pamisahan produk, dhasar kasebut pisanan tetep ing kabeh trowongan konstruksi. , kabel trench salib lengen, lan banjur kabel warata jubin ing kabèh kabel lengen salib tetep clip basa, kabel jubin sawise tutup tutup beras. Nyenyet ngawut-awut ing turn.The timbal munggah lan mudhun jinis instalasi ketemu ...
  • JGH High voltase kabel cleat

    JGH High voltase kabel cleat

    1. Bukak paket kasebut, priksa manawa model produk kasebut konsisten karo kabel instalasi, banjur instal sawise konfirmasi pilihan sing bener 2 instalasi: cara instalasi kothak: sawise pamisahan produk, dhasar kasebut pisanan tetep ing kabeh trowongan konstruksi. , kabel trench salib lengen, lan banjur kabel warata jubin ing kabèh salib lengen kabel tetep clip basa, kabel jubin sawise tutup tutup beras. Nyenyet ngawut-awut ing turn.The timbal munggah lan mudhun jinis instalasi kula...
  • Pethel pencegahan geter Line Batang waja sing wis dibentuk kanggo damper

    Pethel pencegahan geter Line Batang waja sing wis dibentuk kanggo damper

    No Katalog Diameter kabel Fit Ukuran utama (mm) Bobot (kg) LH α FDYJ-1/G GJ-35 300 45 640 1.9 FDYJ-2/G GJ-50 400 60 640 2.5 GJ-80 FDYJ-3/G -100 500 65 640 4.6 FDYJ-1/2 JL/G1A-95/20 400 70 640 3.2 FDYJ-1/3 JL/G1A-150/25 400 70 720 3.2 FDYJ-2/4 J18 450 70 860 4.5 JL/G1A-240/30 JL/G1A-240/40 FDYJ-3/5 JL/G1A-300/25 550 92 860 6.8 JL/G1A-30...
  • Damper (Palu pencegahan getaran garpu tala asimetris)

    Damper (Palu pencegahan getaran garpu tala asimetris)

    Damper(Palu pencegahan getaran garpu tala asimetris) No Katalog. Diameter kabel pas Ukuran utama(mm) Bobot(kg) LD a L1 L2 FR-1 7-12 429 80 50 239 190 2.60 FR-2 11-239 4 190 2.60 FR-3 18-28 505 90 60 280 225 4.97 FR-4 23-36 550 97 60 300 250 4.50 Clamp minangka paduan aluminium lan bobot counter wesi wesi abu-abu, dicet.utawa hot-dip galvanis.Bagian liyane yaiku hot-dip galv ...
  • Palu pencegahan geter garis Tipe damper-FDN hemat energi

    Palu pencegahan geter garis Tipe damper-FDN hemat energi

    Jinis damper hemat energi-FDN No Katalog Diameter kabel pas Ukuran utama(mm) Bobot(kg) L α FDN-1/G 6.4-8.6 420 60 1.7 FDN-2/G 8.6-12.0 420 60 1.7 FDN-3/G 12.0-14.5 420 65 2.0 FDN-1/2 120-16.0 420 70 2.5 FDN-2/3 16.0-18.0 460 70 3.4 FDN-3/4 180-22.5 460 72-5.5 460 72-50. FDN-4/6 30.0-35.0 490 95 5.4 Clamp yaiku paduan aluminium lan bobot counter yaiku paduan seng...
  • Palu pencegahan geter garis Damper spacer tipe gabungan

    Palu pencegahan geter garis Damper spacer tipe gabungan

    Peredam spacer tipe gabungan No Katalog Diameter kabel Fit Ukuran utama(mm) LH α L1 FDZ-1 7.0-12.0 320 66.0 50 120 FDZ-2 11.0-15.0 350 66.0 50 130 FDZ-6.0 350 66.0 50 130 FDZ-6 4 18.0-22.5 470 670 670 60 160 FDZ-5F 2220 95,0 60 180-9.6 350 3050 3050 3050 3050 3050 30.7 500 30-10 -11.5...
  • Damper (simetri tuning fork pencegahan getaran palu)

    Damper (simetri tuning fork pencegahan getaran palu)

    Katalog desain stabil No. Diameter kawat pas Ukuran utama(mm) Bobot (kg) LDH a L1 FDY-1/2 12.0-16.0 300 40 81 50 95 1.5 FDY-2 12.0-16.0 370 46 81 50 130 DY 3 16.0-18.0 370 46 81 50 150 2.5 FDY-3/4 18.0-22.5 450 56 97 60 150 4.1 FDY-3/5 22.5-30.0 450 50.0 450 50 6 5.0 5.0 175 5.6 FDY-4/6 30.0-35.0 500 62 97 60 ...
  • Palu pencegahan geter garis Damper-FD jinis

    Palu pencegahan geter garis Damper-FD jinis

    Pethel anti-geter dirancang kanggo nyuda geter kabel sing disebabake angin. Dhuwur - posisi rod garis nduwur sirah voltase luwih dhuwur, jarak gear luwih gedhe, nalika kabel ditindakake dening angin, getaran bakal kedadeyan. Nalika konduktor kedher, kondisi apa ing penundaan saka dirijen paling unfavorable.Minangka asil saka bola-bali geter, dirijen bakal nandhang sangsara Gagal lemes amarga periodik mlengkung.Nalika longkangan line overhead luwih saka 120 meter...
  • Jumper spacer

    Jumper spacer

    No Katalog Diameter kabel Fit Ukuran utama (mm) Beban aksial (KN) Bobot (kg) LR FJQ-204 185-240 200 11.0 7 0.85 FJQ-205 300-400 200 FJQ-204 185-240 200 11.0 7 0.85 FJQ-205 300-400 200 FJQ-200 1.00 FJQ-404 185-240 400 11.0 7 1.00 FJQ-405 300-400 400 14.5 10 1.20 FJQ-455 300-400 450.No Katalog. Fit wire...
  • Arcing Horn ZHJ

    Arcing Horn ZHJ

    nduwur sirah line transmisi insulator kesenjangan podo (hereinafter diarani minangka longkangan podo, uga disebut sungu arcing) pangayoman kilat ing inti saka pamikiran ing sawetara allowable kilat trip-metu rate, reresik antarane piranti lan insulator (senar) ing podo karo, kilat kilat flipping, kesenjangan ing saluran frekuensi daya busur, nglindhungi insulator saka kobong busar, nambah tingkat sukses reclosing.Standar iki nemtokaken kahanan technical cocog, t ...
  • Konektor piercing

    Konektor piercing

    Fitur struktur · Struktur tusukan njamin tekanan tusukan lan instalasi sing gampang · Segel struktur, anti-karat, umur layanan sing dawa · Resistansi kontak sing sithik, kenaikan suhu sing sithik saka klip kabel · Ngurangi sambungan kabel, macem-macem aplikasi · Kinerja insulasi sing apik Spesifikasi Aplikasi voltase No Katalog Cabang kawat utama kanthi ukuran utama(mm) Bolt No. Nilai torsi LBH 1KV JJC1.5~25/1.5~10 1.5~25 1.5~10 45 27 60 1 1...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita