Fitting Pelindung

  • Preformed armor rods for damper

    Rod waja sing wis digawe sadurunge kanggo damper

    Katalog No Diameter kawat sing pas Dimensi utama (mm) Bobot (kg) LH α FDYJ-1 / G GJ-35 300 45 640 1.9 FDYJ-2 / G GJ-50 400 60 640 2.5 GJ-80 FDYJ-3 / G GJ -100 500 65 640 4.6 FDYJ-1/2 JL / G1A-95/20 400 70 640 3.2 FDYJ-1/3 JL / G1A-150/25 400 70 720 3.2 FDYJ-2/4 JL / G1A-185/30 450 70 860 4.5 JL / G1A-240/30 JL / G1A-240/40 FDYJ-3/5 JL / G1A-300/25 550 92 860 6.8 JL / G1A-30 ...
  • Dampers(Asymmetric tuning fork vibration prevention hammer)

    Peredam (Pethel pencegahan getaran garpu tuning asimetris)

    Peredam (Palu pencegahan getaran garpu tuning asimetris) Katalog No Diameter kawat Dimensi utama (mm) Bobot (kg) LD a L1 L2 FR-1 7-12 429 80 50 239 190 2.60 FR-2 11-22 429 80 50 239 190 2.60 FR-3 18-28 505 90 60 280 225 4.97 FR-4 23-36 550 97 60 300 250 4.50 Clamp yaiku campuran aluminium lan bobot counter yaiku besi cor abu-abu, dicet. utawa panas-dicelup galvanis. Bagéan liyane yaiku galv-hot ...
  • Energy saving damper-FDN type

    Jinis energi damper-FDN

    Katalog hemat energi damper-FDN No diameter kawat Pas dimensi utama (mm) Bobot Weight kg) L α FDN-1 / G 6.4-8.6 420 60 1.7 FDN-2 / G 8.6-12.0 420 60 1.7 FDN-3 / G 12.0-14.5 420 65 2.0 FDN-1/2 120-16.0 420 70 2.5 FDN-2/3 16.0-18.0 460 70 3.4 FDN-3/4 180-22.5 460 70 4.2 FDN-4/5 225-30.0 490 90 5.1 FDN-4/6 30.0-35.0 490 95 5.4 Clamp yaiku campuran aluminium lan bobot counter yaiku paduan seng ...
  • Combined type spacer dampers

    Damper spacer jinis gabungan

    Damper spacer tipe gabungan Ora ana katalog diameter diameter kawat (mm) LH α L1 FDZ-1 7.0-12.0 320 66.0 50 120 FDZ-2 11.0-15.0 350 66.0 50 130 FDZ-3 14.0-19.0 430 66.0 60 150 FDZ- 4 18.0-22.5 470 66.0 60 160 FDZ-5F 22.0-29.0 520 95.0 60 180 FDZ-6F 28.0-35.0 520 95.0 60 180 FDZ-1T 7.8 320 30.7 50 120 FDZ-2T 9.0-9.6 350 30.7 50 130 FDZ-3T 11.0 -11.5 ...
  • Dampers(Symmetry tuning fork vibration prevention hammer)

    Peredam (Palu pencegahan getaran garpu simetri)

    Katalog desain stabil No Diameter kawat sing pas Dimensi utama (mm) Bobot (kg) LDH a L1 FDY-1/2 12.0-16.0 300 40 81 50 95 1.5 FDY-2 12.0-16.0 370 46 81 50 130 2.4 FDY-2 / 3 16.0-18.0 370 46 81 50 150 2.5 FDY-3/4 18.0-22.5 450 56 97 60 150 4.1 FDY-3/5 22.5-30.0 450 56 97 60 150 4.5 FDY-4/5 22.5-30.0 500 62 97 60 175 5.6 FDY-4/6 30.0-35.0 500 62 97 60 ...
  • Damper-FD type

    Jinis Damper-FD

    Pethel anti-geter dirancang kanggo nyuda geter kawat sing disebabake dening angin. Posisi batang garis overhead voltase luwih dhuwur, jarak gir luwih gedhe, nalika kawat ditindakake angin, geter bakal ana. Nalika konduktor geter, kahanan kerja ing penundaan konduktor iku sing paling ora nyenengake. Asil saka geter bola-bali, konduktor bakal ngalami kegagalan lemes amarga mlengkung sacara periodik. Nalika celah garis overhead luwih saka 120 meter ...
  • Jumper spacer

    Jumper spacer

    Katalog No diameter kawat sing pas Dimensi utama (mm) Beban aksial (KN) Bobot (kg) LR FJQ-204 185-240 200 11.0 7 0.85 FJQ-205 300-400 200 14.5 10 1.05 FJQ-403 120-150 400 9.5 7 1.00 FJQ-404 185-240 400 11.0 7 1.00 FJQ-405 300-400 400 14.5 10 1.20 FJQ-455 300-400 450 15.4 10 2.43 Awak lan tetep minangka paduan aluminium, bagean liyane yaiku baja galvanis sing dicelupake kanthi panas. Katalog No. Kawat pas ...
  • Arcing Horn ZHJ

    Arcing Horn ZHJ

    Insulator baris transmisi overhead kesenjangan paralel (ing ngisor iki diarani kesenjangan paralel, uga nyebut sungu panahan) proteksi kilat ing inti pamikiran ana ing kisaran tingkat perjalanan bledhek sing diidini, reresik ing antarane piranti lan insulator (senar) kanthi paralel, flash flash flipping, kesenjangan ing lengkungan frekuensi daya saluran, nglindhungi insulator saka pembakaran busur, ningkatake tingkat sukses reclose. Standar iki nemtokake kahanan teknis sing relevan, t ...
  • Piercing connectors

    Konektor tindikan

    Fitur struktur · Struktur tusukan njamin tekanan tusukan lan gampang dipasang · Segel strukture, anti-korosi, umure dawa · resistensi kontak Kurang, kenaikan suhu kabel sing kurang · Ngurangi sambungan kabel, macem-macem aplikasi · Kinerja insulasi sing apik Spesifikasi Aplikasi voltase Katalog No. Cabang kawat utama kanthi dimensi utama (mm) Bolt No. Nilai torsi LBH 1KV JJC1.5 ~ 25 / 1.5 ~ 10 1.5 ~ 25 1.5 ~ 10 45 27 60 1 1 ...