Hubungi Kita

Zhejiang Xinwom Electric Co., Ltd.

alamat

NO.279 Weishiyi Road, Yueqing Economic Development Zone, Wenzhou City, Zhejiang Province, China

Telpon

Sales: 0086-15057506489

Dhukungan: 0086-(0)577-62620816

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Tutup

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita