Terminal Torsi (Seri BLMT)

  • Lug kabel BLMT kanthi baut geser

    Lug kabel BLMT kanthi baut geser

    Lugs kabel mekanik dirancang khusus kanggo nangani sambungan antarane konduktor lan peralatan.Mekanisme bolt geser unik nyedhiyakake ujung mati sing konsisten lan dipercaya.Iku super cepet lan efisien dibandhingake pancingan flanging tradisional lan njamin torsi geser lan pasukan komprèsi konsisten predetermined.Terminal torsi digawe saka wesi aluminium dilapisi timah lan nduweni tembok alur ing njero.Fitur penting yaiku ngirit tenaga kerja lan kinerja listrik lan mekanik sing luwih apik.
    Bahan: paduan aluminium dilapisi timah
    ▪ Suhu operasi: -55 ℃ nganti 155 ℃ -67 ℉ nganti 311 ℉
    ▪ Standar: GB/T 2314 IEC 61238-1

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita