Torsi Terminal (Seri BLMT)

  • Torque Terminals(BLMT Series)

    Torsi Terminal (Seri BLMT)

    1. Ringkesan produk Jeneng produk : Terminal Torsi series Seri BLMT method Metode perwakilan model BLMT- □ pif / □ niv - □ pif BLMT-diameter recess soyo tambah / model produk range konduktor sing cocog 2. Terminal Torsion Aplikasi minangka konektor sing digunakake kanggo nyambungake kabel kanggo peralatan, umume digunakake kanggo nyambungake kabel terisolasi, kabel aluminium, kabel paduan aluminium, kabel aluminium inti baja lan kabel tembaga ing posisi sing ora ana gandhengane. 3. Lingkup aplikasi Baris utama sing ditrapake : 25-240㎜². 4. Parangkat teknis ...