Pemasangan Splicing

  • Konektor shear-head mekanik

    Konektor shear-head mekanik

    No Katalog Konduktor sing cocog Dawane total Diameter njaba Diameter njero Nut Gasket No. Spesifikasi bolt head L1 D1 D2 L2 AF JLN-25-95 25-95 65 24 12.8 30 2 13 JLN-35-150 35-150 80 28 15. 2 17 JLN-95-240 95-240 125 33 20 60 4 19 JLN-120-300 120-300 140 37. .
  • Lug kabel BLMT kanthi baut geser

    Lug kabel BLMT kanthi baut geser

    Lugs kabel mekanik dirancang khusus kanggo nangani sambungan antarane konduktor lan peralatan.Mekanisme bolt geser unik nyedhiyakake ujung mati sing konsisten lan dipercaya.Iku super cepet lan efisien dibandhingake pancingan flanging tradisional lan njamin torsi geser lan pasukan komprèsi konsisten predetermined.Terminal torsi digawe saka wesi aluminium dilapisi timah lan nduweni tembok alur ing njero.Fitur penting yaiku ngirit tenaga kerja lan kinerja listrik lan mekanik sing luwih apik.
    Bahan: paduan aluminium dilapisi timah
    ▪ Suhu operasi: -55 ℃ nganti 155 ℃ -67 ℉ nganti 311 ℉
    ▪ Standar: GB/T 2314 IEC 61238-1
  • Konektor mekanik hexagon internal

    Konektor mekanik hexagon internal

    Ing saiki, domestik kanggo nyambungake kabel lan kabel digunakake ing pipe, struktur biasane kalebu tengah panah kasil ing tabung ing loro ends saka jembaré, ends kabel saka tabung sambungan utama nyandhang, lan, ing tabung. ing saben pesawat saka tutup pipe, kasil ing tabung sak panggonan wis tightened longkangan, nalika meksa pipe sambungan nang, ngencengi diameteripun longkangan cilik ing tightening ndadekake liwat kanggo ngawat-ngawati sambungan guideThe fungsi line.Nanging, ing ...
  • Klem penghubung tembaga

    Klem penghubung tembaga

    Katalog No. Ditrapake kanggo jumlah area cross-sectional saka kawat tembaga terdampar Dimensi Utama(mm) BAHLCT CCT-10 7.5~14 9.5 6.3 6.2 12 4.0 1.6 CCT-16 14.5~16 11.8 7.8 11.8 7.8 14.5~16 16.5 ~ 20 12.8 8.6 8.6 9.7 13,9 CCT-264 10.0 CCT-44 21,0 CCT-76 6. ..
  • Klip kawat baja tipe JK

    Klip kawat baja tipe JK

    Klip kawat baja digunakake kanggo ngawat-ngawati kawat baja. Amarga kawat baja iku hard, penutupan final ora gampang kanggo simpul, supaya kertu kawat baja digunakake kanggo dasi knot.Miturut kekandelan saka kawat baja, model saka kertu kabel baja uga beda, yen perlu, miturut kekandelan saka kabel baja kanggo tuku model dibutuhake.Klip kawat baja cocok kanggo sambungan kabel tembaga lan kawat aluminium lan tali kawat baja ing piranti pangukuran energi listrik.Iku pl...
  • Thimble

    Thimble

    Hardware iku sawetara saka sudhut macem-macem tujuan, contone, kanggo nginstal kabel karo macem-macem klip kabel, komposisi saka insulator string hanging ring, kabel nyambungake saka macem-macem meksa liwat, tabung, ngrampungke konduktor pamisah ing macem-macem jinis bar interval, etc. , lan karo menara karo kabeh jinis kabel, uga related kanggo ukuran konduktor digunakake minangka pangayoman, kudu kerjo bareng karo saben liyane.Iki ana hubungane karo keamanan kabel utawa menara, sanajan salah sawijining karusakan, ...
  • Pengikat listrik sing pas karo baut kepala Hexagon kanthi bolongan pin pamisah ing shank

    Pengikat listrik sing pas karo baut kepala Hexagon kanthi bolongan pin pamisah ing shank

    ZHEJIANG XINWO ELECTRIC CO., LTD NO.279 Weishiyi Road, Yueqing Economic Development Zone, Wenzhou City, Zhejiang Province, China Email:cicizhao@xinwom.com Tel:+86 0577-62620816 Fax:+86 0577-62607785 Mobile phone:+86 15057506489 Wechat:+86 15057506489 WhatsApp:+86 15057506489
  • Bimetal clamp paralel groove clamp spesifik lan insulasi (1KV, 10KV, 20KV)

    Bimetal clamp paralel groove clamp spesifik lan insulasi (1KV, 10KV, 20KV)

    ● Aplikasi JB, JBL, JBT, JBTL seri klem saluran paralel khusus-shaped cocok kanggo sambungan non-prewangan lan cabang saka konduktor ing garis nduwur sirah.Iki digunakake minangka insulasi protèktif kanthi tutup insulasi.● Fitur struktur 1. Pilih bahan paduan aluminium anti - oksidasi 2. Bagean digabungake tanpa tiba nalika instalasi 3. Busur bunder dicekel kanthi kenceng ing area sing gedhe, lan konduktor ora gampang creep ● Kinerja tutup insulasi. .

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita