Pemasangan Splicing

  • JK Type steel wire clip

    Klip kawat baja Jinis JK

    Klip kawat baja digunakake kanggo ngawat-ngawati kawat baja. Amarga kawat baja iku angel, dadi penutupan pungkasan ora gampang diikat, mula kertu kawat baja digunakake kanggo ngikat simpul. Miturut kekandelan kawat baja, model kertu kawat baja uga beda, yen prelu, miturut kekandelan kabel baja kanggo tuku model sing dibutuhake. Klip kawat baja cocok kanggo sambungan kabel tembaga lan kawat aluminium lan tali kawat baja ing piranti pengukur energi listrik. Yaiku ...
  • Thimble

    Thimble

    Hardware minangka macem-macem tujuan, kayata nginstal kabel kanthi macem-macem klip kawat, komposisi cincin gantung senar insulator, kabel penghubung kanthi macem-macem tekanan, tabung, ngrampungake konduktor pamisah ing macem-macem jinis interval bar, lsp. , lan menara kanthi kabeh jinis kabel, uga ana gandhengane karo ukuran konduktor sing digunakake kanggo nglindhungi, kudu kerja bareng. Gegayutan karo keamanan kawat utawa menara, sanajan ana kerusakan, ...
  • Electric power fitting fasteners Hexagon head bolts with split pin hole on shank

    Pengikat pas listrik listrik bolt kepala Hexagon kanthi bolongan pin pamisah ing batang

    ZHEJIANG XINWO ELECTRIC CO., LTD NO.279 Weishiyi Road, Yueqing Economic Development Zone, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China Email : cicizhao@xinwom.com Tel : +86 0577-62620816 Fax : +86 0577-62607785 Telpon : + 86 15057506489 Wechat : +86 15057506489 WhatsApp : +86 15057506489
  • Bimetal clamp  parallel groove clamp specific and insulation(1KV, 10KV, 20KV)

    Penjepit alur paralel bimetal penjepit lan insulasi khusus (1KV, 10KV, 20KV)

    ● Aplikasi JB, JBL, JBT, JBTL seri penjepit saluran paralel bentuk khusus cocog kanggo sambungan tanpa prewangan lan cabang konduktor ing garis nduwur sirah. Iki digunakake minangka insulasi protèktif kanthi tutup insulasi. ● Fitur strukture 1. Pilih bahan paduan aluminium anti-oksidasi 2. Bagean kasebut gabung tanpa dipotong nalika dipasang 3. Busur bunder dicekel kenceng ing area gedhe, lan konduktor ora gampang digeser ● Kinerja tutup insulasi .. .
  • Cable accessories with shear-head bolts

    Aksesoris kabel kanthi bolt kepala

    1. Ringkesan produk Jeneng produk : Terminal Torsi series Seri BLMT method Metode perwakilan model BLMT- □ pif / □ niv - □ pif BLMT-diameter recess soyo tambah / model produk range konduktor sing cocog 2. Terminal Torsion Aplikasi minangka konektor sing digunakake kanggo nyambungake kabel kanggo peralatan, umume digunakake kanggo nyambungake kabel terisolasi, kabel aluminium, kabel paduan aluminium, kabel aluminium inti baja lan kabel tembaga ing posisi sing ora ana gandhengane. 3. Lingkup aplikasi Baris utama sing ditrapake : 25-240㎜². 4. Parangkat teknis ...