NXJG (Jinis Wedge)

  • pull rod type(NXJ  )

    jinis rod narik (NXJ)

    Seri NXJL aplikasi cocog kanggo ndandani lan ngencengi kabel inti aluminium terisolasi (JKYL) kanthi tali insulator ing pungkasan utawa loro ujung bagean tension saka 1-10kV lan ngisor. Produk miturut spesifikasi kawat dilengkapi inti irisan plastik sing beda. Fitur struktur Cangkang digawe saka paduan aluminium kekuatan anti-oksidasi, tanpa daya limbah Inti irisan digawe saka insulasi nguatake plastik, duwe insulasi sing apik Ora ngilangi ...
  • NXJG Series insulation strain clamp (wedge type)

    Clamp galur isolasi seri NXJG (jinis baji)

    Aplikasi : Seri NXJ cocok kanggo ndandani lan konduktor aluminium terisolasi udara (LKLYJ) kanthi tali insulator ing loro ujung terminal utawa segmen 20KV sing ketegangan lan ngisor. Produk kasebut dilengkapi intine baji plastik sing beda miturut spesifikasi kawat Fitur strukture : 1Nihan digawe saka anti-oksidasi paduan aluminium kekuatan tinggi tanpa rontog tape 2Wedge inti digawe saka plastik teknik kekuatan tinggi kanthi performa insulasi ...