Tutup insulasi lan NXL-NXLJ

  • wedge type and insulation cover( NXL )

    jinis irisan lan tutup insulasi (NXL)

    Aplikasi NXL seri wedge tensioning wire clamp cocok kanggo 20kV lan ngisor garis distribusi, konduktor aluminium terisolasi overhead utawa konduktor gundhul dipasang ing jampel saka sudhut utawa batang tensioning terminal, supaya bisa ndandani utawa ngencengi konduktor overhead, tutup insulasi lan nggunakake kabel sing cocog kanggo ngawat-ngawati, dadi proteksi jampel. Fitur strukture 1. Pilih karakteristik magnetik resistensi oksidasi intersiditas tinggi tanpa magnetik ...