tutup isolasi lan NXL-NXLJ

  • jinis wedge lan tutup insulasi (NXL)

    jinis wedge lan tutup insulasi (NXL)

    Aplikasi NXL seri wedge jinis tensioning kabel Clamp cocok kanggo 20kV lan ngisor garis distribusi, ing nduwur sirah terisolasi konduktor aluminium utawa konduktor gundhul tetep ing jampel saka sudhut utawa terminal rod tensioning, supaya minangka kanggo ndandani utawa ngencengi konduktor nduwur sirah, tutup jampel lan tensioning kabel clamp cocog nggunakake, muter peran pangayoman jampel.Fitur struktur 1. Pilih karakter unmagnetic dhuwur-intersity resistance oksidasi aluminium alloy, ora sampah e...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita