Tanduk Arcing

  • Arcing Horn ZHJ

    Arcing Horn ZHJ

    nduwur sirah line transmisi insulator kesenjangan podo (hereinafter diarani minangka longkangan podo, uga disebut sungu arcing) pangayoman kilat ing inti saka pamikiran ing sawetara allowable kilat trip-metu rate, reresik antarane piranti lan insulator (senar) ing podo karo, kilat kilat flipping, kesenjangan ing saluran frekuensi daya busur, nglindhungi insulator saka kobong busar, nambah tingkat sukses reclosing.Standar iki nemtokaken kahanan technical cocog, t ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita