Arcing Horn

  • Arcing Horn ZHJ

    Arcing Horn ZHJ

    Insulator baris transmisi overhead kesenjangan paralel (ing ngisor iki diarani kesenjangan paralel, uga nyebut sungu panahan) proteksi kilat ing inti pamikiran ana ing kisaran tingkat perjalanan bledhek sing diidini, reresik ing antarane piranti lan insulator (senar) kanthi paralel, bledhek flash kilat, kesenjangan ing lengkungan frekuensi daya saluran, nglindhungi insulator saka pembakaran busur, ningkatake tingkat sukses reclose. Standar iki nemtokake kahanan teknis sing relevan, t ...