Tipe Bolt (NLL)

  • Strain clamp NLL-1

    Clrain clamp NLL-1

    Clamp clamp (type bolt series seri tegangan tipe NLL clamp ketegangan utamane digunakake ing garis listrik utawa gardu listrik, saluran konduksi stasioner lan konduktor kilat lan uga digunakake kanggo nggabungake insulator galur kanthi nggabungake perangkat keras utawa nggabungake konduktor bledhek. Iki dirancang kanggo garis udara nganti 30kV. 1) Cocog kanggo ndandani konduktor aluminium terisolasi utawa konduktor aluminium telanjang ing sudut muter utawa insulator tiang galur terminal, kanggo ndandani lan ...