Tipe Bolt (NLL)

  • Strain clamp NLL-1

    Strain clamp NLL-1

    Strain clamp (jinis bolt) NLL seri bolt jinis tension clamp utamané digunakake ing ngadeg baris daya listrik utawa gardu, baris konduksi stasioner lan konduktor kilat lan uga digunakake kanggo jointing insulators galur dening gabung hardware utawa jointing konduktor kilat karo perch.Iki dirancang kanggo garis pangeboman nganti 30kV.1) Cocog kanggo mbenakake konduktor aluminium terisolasi utawa konduktor aluminium wuda ing sudut puteran utawa insulator kutub galur terminal, kanggo ndandani lan ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita