Warta

  • 2021 Honda CRF300L lan CRF300L American Rally diumumake

    Kaya Dennis Chung, sawijining wong saka Honda ing Toronto, ngira nalika Honda Eropa ngumumake kabar kasebut ing wiwitan Desember, mobil sport loro-wong cilik sing anyar lan anyar Honda bakal mlebu pasar AS. Nyatane, Honda ujar manawa CRF minangka olahraga dual sing laris ing industri motor. Kanthi C anyar ...
    Waca liyane
  • Status quo industri perlengkapan emas China

    Fittings emas duwe peran penting ing rekayasa transmisi lan transformasi listrik. Kualitas produk ora mung ana gandhengane karo pengoperasian jaringan listrik sing aman, nanging uga ana gandhengane karo keamanan properti pribadi. Wiwit taun 1986, departemen Dewan Negara sing gegandhengan nggawa listrik p ...
    Waca liyane
  • Prospek Pengembangan Industri

    1.1 Definition: Fittings metal yaiku aksesoris logam sing nyambung lan nggabungake kabeh jinis piranti, mesin transmisi, beban listrik lan duwe peran protèktif tartamtu ing sistem tenaga. Dheweke duwe peran penting ing teknik transmisi daya lan transformasi. 12.2 Klasifikasi: ...
    Waca liyane
  • Perusahaan teknologi tinggi China

    Xinwom minangka perusahaan teknologi tinggi sing fokus ing riset, pangembangan, produksi, lan penjualan aksesoris tenaga listrik. Minangka peserta proyek nasional kanthi teknologi sing kuat lan kekuatan R&D, xinwom diakoni minangka "perusahaan teknologi tinggi" dening pamrentah ing taun 2019. Wiwit ...
    Waca liyane