Kabar

  • Analisis kesalahan deviasi angin ing rekayasa listrik

    Analisis kesalahan deviasi angin ing rekayasa listrik

    Kanthi terus-terusan ekspansi kapasitas sistem tenaga listrik, jangkoan saluran transmisi voltase dhuwur uga saya tambah.Mulane, ing wilayah mikro-terrain, bias angin bisa nyebabake rantai insulasi saluran transmisi miring menyang menara, saéngga nyuda ...
    Waca liyane
  • Diskusi babagan kesalahan panyimpangan angin lan ukuran saluran transmisi tegangan ultra-tinggi 500KV

    Diskusi babagan kesalahan panyimpangan angin lan ukuran saluran transmisi tegangan ultra-tinggi 500KV

    Abstrak: Kanthi terus-terusan dandan saka standar urip wong, dikarepake wong kanggo listrik uga luwih dhuwur lan luwih, uga dipun pembangunan kanthi cepet saka industri daya, nyepetake tatanan saka kothak.Ing wektu sing padha, Grid Negara uga ...
    Waca liyane
  • Macem-macem jinis fungsi tartamtu ngenalake fitting daya

    Macem-macem jinis fungsi tartamtu ngenalake fitting daya

    Macem-macem jinis hardware duwe kinerja lan fungsi sing beda ing panggunaan nyata.Apa kegunaan utama saka macem-macem jinis hardware?1) Suspension fittings: Jinis fitting iki utamané digunakake kanggo nyumerepi kabel utawa kabel optik ing insulators utawa menara (biasane digunakake kanggo menara lurus) 2)...
    Waca liyane
  • Pambuka proses manufaktur anti-korosi saka fitting daya listrik

    Pambuka proses manufaktur anti-korosi saka fitting daya listrik

    Masalah sing kudu ditanggulangi yaiku emas sing wis ana nduweni resistensi korosi sing kuat kanggo asam lan alkali, lan proses ngasilake aksesoris tahan korosi kaya ing ngisor iki: 1. Pisanan mbusak rereget ing permukaan aksesoris daya, banjur ditrapake kanthi rata lapisan cat kanggo nambah ...
    Waca liyane
  • Lug kabel BLMT kanthi baut geser

    Lug kabel BLMT kanthi baut geser

    Kita duwe alat canggih.nglaras reputasi Fantastic ing antarane pelanggan kanggo Desain Dianyari kanggo China Mechanical Aluminium Crimp Connector Terminal Torsion Bolt Cable Lug, yen sampeyan duwe pitakon utawa pengin tuku dhisikan, aja ngenteni kanggo nelpon sampeyan.
    Waca liyane
  • Grosir ODM China Kabel Cleat

    Grosir ODM China Kabel Cleat

    Biasane kita mikir lan praktik sing cocog karo owah-owahan kahanan, lan tuwuh.Kita ngarahake nggayuh pikiran lan awak sing luwih sugih lan urip kanggo PriceList kanggo China ADSS Suspension Clamp Short Span Cable Suspension Suspension Steel Cable Suspension, Konsep kita biasane kanggo mbantu saiki...
    Waca liyane
  • Super Purchasing kanggo China Stainless Steel Clamp

    Super Purchasing kanggo China Stainless Steel Clamp

    Kita nyoba kanggo kaunggulan, layanan pelanggan ", ngarep-arep dadi tenaga kerja kerjasama sing paling efektif lan perusahaan dominator kanggo staf, pemasok lan pembeli, nyadari pangsa rega lan pemasaran sing terus-terusan kanggo Super Purchasing kanggo China FTTH 201 304 Suspension Stainless Steel Cable Clamp Drop Wir. ..
    Waca liyane
  • China OEM Machining Parts kanggo Konektor Pipa Mekanik

    China OEM Machining Parts kanggo Konektor Pipa Mekanik

    Kita duwe alat canggih.Produk kita diekspor menyang Amerika Serikat, Inggris lan liya-liyane, nikmati reputasi sing luar biasa ing antarane para pelanggan kanggo Pabrik Termurah China 2529 Mechanical Fiber Optic Connector Fiber Splicer, Apa sampeyan isih pengin produk kualitas sing cocog karo ...
    Waca liyane
  • Apa fitting ing garis nduwur sirah isi apa sing kudu dituju?

    Apa fitting ing garis nduwur sirah isi apa sing kudu dituju?

    1. Miturut fungsi lan struktur, bisa dipérang dadi klip kabel gantung, klip kawat tensioning, klip kawat UT, klip logam nyambungake, klip logam sambungan, klip logam proteksi, klip kawat peralatan, klip kawat tipe T, klip logam busbar. , tarik klip kabel lan kategori liyane;Bisa dadi sampeyan ...
    Waca liyane
  • Apa jenis fitting saluran transmisi sampeyan ngerti?

    Apa jenis fitting saluran transmisi sampeyan ngerti?

    1, damper hammer Protective fittings, diinstal ing loro ends saben kabel ing saben kadohan pindah, ngilangke geter dening nresep energi geter.Instalasi kudu jejeg ing lemah, lan panyimpangan jarak instalasi kudu ora luwih saka ± 30mm.Pengungsi...
    Waca liyane
  • Apa fitting daya listrik?Kanggo apa?

    Kaping pisanan, kudu jelas yen fitting daya listrik minangka bagean penting sing digunakake ing "jaringan daya".Sadurunge ngerti fittings, kita kudu ngerti karakteristik jaringan daya.Amarga ana akeh simpul intersecting ing sistem tenaga kita, kita ...
    Waca liyane
  • Jinis fitting saluran transmisi overhead umum

    Kelengkapan saluran transmisi overhead digunakake kanggo konduktor, senar insulator, lan bagean sing disambungake menyang kutub lan menara.Miturut kinerja lan nggunakake, fittings kabel bisa kira-kira dipérang dadi hanging kabel ngawat-ngawati, tensioning kabel ngawat-ngawati, nyambungake fittings logam, nyambungake ketemu ...
    Waca liyane

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita