Klem Suspensi Kab

  • Clamps suspension kanggo konduktor jumper kembar

    Clamps suspension kanggo konduktor jumper kembar

    No Katalog. Diameter kabel sing ditrapake Ukuran utama(mm) Beban kegagalan spesifik(KN) Bobot(kg) L1 L2 CR h ∅ M XTS-1 18~24 200 50 19 13 57 18 16 70 4.25 XTS-2 56 19 16 62 18 16 70 5.0 XTS-2A 17~21 200 50 19 11 57 18 16 70 4.5 XTS-2B 21~27 200 52 19 14 59 18 19 14 59 18 16 70 59 18 100 4.2 XTS-6 34~45 ...
  • Suspension clamp tipe J-hook

    Suspension clamp tipe J-hook

    Clamp penundaan dirancang kanggo instalasi lan penundaan papat kabel LV-ABC mandhiri inti kanggo kutub utawa tembok.• Clamp digawe saka baja galvanis panas-dip lan bahan tahan cuaca • Dilengkapi bolt sirah geser.Clamp bisa gampang dipasang tanpa karusakan ing insulasi kabel • Ora ana bagean sing ngeculake • Standar: EN 50483-2 No Katalog. Konduktor sing cocog JSC-1 4×16~35mm2 JSC-2 4×50~120mm2 JSC-3 4×50 ~70mm2...
  • Clamps penundaan kanggo kabel ABC

    Clamps penundaan kanggo kabel ABC

    Seri XJG cocok kanggo konduktor insulasi suspensi kabel listrik aerial, nyedhiyakake jinis pancing, jinis engsel lan jinis ekspor kanggo pangguna.
  • NYLON-suspension-clamp kanggo kabel ABC

    NYLON-suspension-clamp kanggo kabel ABC

    Clamp suspensi 1A 1B dirancang kanggo nundha kabel LV-ABC sing ndhukung mandiri ing kutub kanthi utusan netral sing terisolasi.Kita minangka produsen terkemuka NFC Type Suspension Clamp lan proses manufaktur yaiku cetakan injeksi, bahan sing digunakake yaiku Nylon Kaca Tahan UV, kaluwihan produk kasebut amarga digawe saka plastik, terisolasi kanthi lengkap lan uga ora ana bagian sing longgar. , kabel bisa grip dening imbuhan saka jinis push tuas.Pambuka...
  • Klem suspensi (tipe trunnion)

    Klem suspensi (tipe trunnion)

    XGU seri trunnion jinis malleable wesi penundaan ngawat-ngawati / listrik Pole ngawat-ngawati utamané digunakake kanggo nduwur sirah line listrik, suspending dirijen ing insulator utawa kilat konduktor ing menara lampu liwat fittings nyambungake.Iki digawe saka paduan aluminium, kanthi mundhut histeresis magnetik & arus eddy uga bobot entheng & instalasi sing trep.Wis ngakses kritéria hemat energi & nyuda konsumsi kanggo rekonstruksi kothak negara China.kapan...
  • klem suspensi XT 4022

    klem suspensi XT 4022

    Lemah dobel titik gantung wis bengkong suspensi Clamp Awak Clamp lan keepers digawe saka aluminium alloy Cotter-pins digawe saka stainless steel, bagean liyane panas-dip galvanis.(1) Sudut overhanging clamp suspensi ora kurang saka 25 °.(2) Radius kelengkungan klip kabel sing overhanging kudu ora kurang saka 8 kali diameter kabel sing dipasang.(3) Kekuwatan grip saka klip kabel suspensi ing kabel sing beda-beda lan persentase ...
  • klem suspensi XG 4022

    klem suspensi XG 4022

    Clamp suspensi (jinis tas) Klip kabel suspensi utamane digunakake kanggo saluran listrik utawa gardu nduwur sirah.Kabel lan konduktor kilat dilereni soko tugas ing senar insulator utawa konduktor kilat dilereni soko tugas ing menara kutub kanthi nyambungake fittings logam.Iku digawe saka rong jinis bahan: wesi lan aluminium alloy.The hanging Angle klip kabel penundaan bakal ora kurang saka 25, lan radius kelengkungan ngirim ora kurang saka wolung diameteripun inst ...
  • suspensi clamp CGH

    suspensi clamp CGH

    Clamp Suspension (jinis Envolope) Klem suspensi seri XGH digunakake kanggo nyambungake konduktor menyang insulator.The Clamp awak lan keepers digawe saka aluminium alloy Cotter-pins digawe saka stainless steel, Ing bagean liyane panas-dip galvanis.No Katalog. Diameter Konduktor Cocok.(mm) Dimensi Utama(mm) Beban Gagal Ditemtokake (kN) Bobot (kg) HCMRL XGHICGH)-2 5.1-12.5 52.5 25 16 18.0 166 40 1.0 XGHICGH)-3 172.5 .

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita