Clamp Suspensi

  • Suspension clamps for twin jumper conductors

    Klem penundaan kanggo konduktor jumper kembar

    Katalog No. Ditrapake diameter kawat Dimensi utama (mm) Beban kegagalan sing ditemtokake (KN) Bobot (kg) L1 L2 CR h ∅ M XTS-1 18 ~ 24 200 50 19 13 57 18 16 70 4.5 XTS-2 25 ~ 31 200 56 19 16 62 18 16 70 5.0 XTS-2A 17 ~ 21 200 50 19 11 57 18 16 70 4.5 XTS-2B 21 ~ 27 200 52 19 14 59 18 16 70 5.0 XTS-5 23 ~ 33 200 60 20 17 55 18 18 100 4.2 XTS-6 34 ~ 45 ...
  • Suspension clamp J-hook type

    Tipe J-hook clamp suspensi

    Clamp suspensi dirancang kanggo instalasi lan suspensi papat kabel LV-ABC sing ndhukung dhiri menyang tiang utawa tembok. • Penjepit digawe saka baja galvanis sing dicelupake kanthi panas lan bahan tahan cuaca • Dilengkapi karo samberan kepala geser. Penjepit bisa dipasang kanthi gampang tanpa rusak insulasi kabel • Ora ana bagian sing longgar • Standar: EN 50483-2 No Katalog Konduktor sing cocog JSC-1 4 × 16 ~ 35mm2 JSC-2 4 × 50 ~ 120mm2 JSC-3 4 × 50 ~ 70mm2 ...
  • suspension clamps for ABC cable

    klem penundaan kanggo kabel ABC

    Seri XJG cocok kanggo konduktor isolasi suspensi kawat listrik udara, nyedhiyakake jinis Kait type jinis engsel lan jinis ekspor kanggo pangguna。
  • NYLON-suspension-clamp for ABC cable

    NYLON-suspensi-penjepit kanggo kabel ABC

    Klem penundaan 1A 1B dirancang kanggo nundha kabel LV-ABC sing ndhukung dhiri ing tiang kanthi utusan netral terisolasi. Kita dadi produsen Clamp Suspensi Tipe NFC lan proses manufaktur yaiku cetakan injeksi, bahan sing digunakake nilon Diisi Kaca Tahan UV, kaluwihan produk kasebut amarga digawe saka plastik kanthi Isolasi lengkap lan uga ora duwe bagian sing longgar , kabel bisa dicekel kanthi nyetel tuas jinis push. Introduc ...
  • Suspension clamp (trunnion type)

    Clamp suspensi (jinis trunnion)

    Seri XGU trunnion tipe clamp suspensi wesi alus / clamp tiang listrik utamane digunakake kanggo garis listrik overhead, nundha konduktor ing insulator utawa konduktor kilat ing menara lampu liwat alat sing dipasang. Iki digawe saka paduan aluminium, kanthi miniatur hysteresis magnetik & arus eddy uga bobot entheng & instalasi sing trep. Wis ngakses kriteria penghematan hemat energi & pangurangan konsumsi kanggo rekonstruksi kothak negara Tiongkok. Nalika ...
  • suspension clamp XT 4022

    penjepit penundaan XT 4022

    Titik gantung kaping pindho pra penjepit suspensi bengkok Awak penjepit lan penjaga digawe saka paduan aluminium Cotter-pin digawe saka waja tahan karat, Bagian liyane galvanis panas. (1) Sudut sing dipasang ing jempol suspensi ora kurang saka 25 °. (2) Radius lengkungan klip kawat sing overhanging ora bakal kurang saka 8 kali diameter kawat sing dipasang. (3) Kekuwatan nyekel klip kawat gantung ing kabel sing beda-beda lan persentase ...
  • suspension clamp XG 4022

    penjepit penundaan XG 4022

    Clamp suspensi (jinis tas clip Klip kabel suspensi utamane digunakake kanggo garis listrik utawa gardu. Konduktor kawat lan petir diluncurake ing senar insulator utawa konduktor kilat digantung ing menara tiang kanthi nyambungake kelengkapan logam. Iki digawe saka rong jinis bahan: campuran wesi lan aluminium. ora kurang saka 25, lan radius lengkungan ora bakal kurang saka wolung kaping diametere inst ...
  • suspension clamp CGH

    penjepit penundaan CGH

    Clamp Suspension (Jinis envolope) Clamping suspensi seri XGH digunakake kanggo nyambungake konduktor menyang insulator. Awak penjepit lan penjaga digawe saka paduan aluminium Cotter-pin digawe saka waja tahan karat, Bagean liyane digawe panas galvanis. Katalog No. Konduktor Cocog Dia. (Mm) Dimensi utama (mm) Beban Gagal sing Ditetepake (kN) Bobot (kg) HCMRL XGHICGH) -2 5.1-12.5 52.5 25 16 18.0 166 40 1.0 XGHICGH) -3 12.4-17 50 .. .