. China Suspension clamp (jinis trunnion) produsen lan supplier |Xinwom

Klem suspensi (tipe trunnion)

Klem suspensi (tipe trunnion)

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

XGU seri trunnion jinis malleable wesi penundaan ngawat-ngawati / listrik Pole ngawat-ngawati utamané digunakake kanggo nduwur sirah line listrik, suspending dirijen ing insulator utawa kilat konduktor ing menara lampu liwat fittings nyambungake.Iki digawe saka paduan aluminium, kanthi mundhut histeresis magnetik & arus eddy uga bobot entheng & instalasi sing trep.Wis ngakses kritéria hemat energi & nyuda konsumsi kanggo rekonstruksi kothak negara China.Nalika digunakake kanggo kabel aluminium-terdampar & ACSR, prioritas bakal kebungkus tape waja aluminium utawa rod waja ing dirijen kanggo nglindhungi dirijen.

Clamp suspensi digunakake kanggo ndandani konduktor menyang string insulator utawa nggantung konduktor kilat ing menara straightline.Kajaba iku, uga bisa digunakake kanggo menara transposisi kanggo ndhukung konduktor transposisi lan menara tension utawa kutub sudut kanggo ndandani kabel jumper.

Minangka Clamps penundaan digunakake kanggo ACSR, konduktor bisa tatu dening kaset aluminium utawa rod waja preformed kanggo nglindhungi nglindhungi taps utawa rod iki kalebu ing diameteripun konduktor cocok.

Makna huruf lan angka ing model ing tabel yaiku:

X - klem suspensi;G - tetep;UU baut;Nomer - nomer kombinasi kabel sing ditrapake; Tembung tambahan A - Papan gantung kanthi kepala magnet; B - nganggo U Clevis

fb

Katalog No.

Ditrapake diameteripun kabel

Ukuran utama (mm)

Beban kegagalan spesifik (kN)

Bobot (kg)

L

C

R

H

M

XGU-1

5.0~7.0

180

18

4.0

82

16

40

1.4

XGU-2

7.1~13.0

200

18

7.0

82

16

40

1.8

XGU-3

13.1~21.0

220

18

11.0

102

16

40

2.0

XGU-4

21.1~26.0

251

18

13.5

110

16

40

3.0

XGU-5

23-33

300

18

17

87

16

70

4.4

XGU-6

24-44

300

18

23

93

16

70

4.7

XGU-7

45-52

300

25

27

100

16

70

5.0

Awak lan penjaga digawe saka wesi sing gampang ditekuk. Cotter-pin digawe saka stainless steel, bagean liyane digawe saka baja. Kabeh bagean ferrous digawe panas galvanis.

Klem suspensi(karo clevis tipe U

f

Katalog No.

Ditrapake diameteripun kabel

Ukuran utama (mm)

Beban kegagalan spesifik (kN)

Bobot (kg)

L

R

H

XGU-5B

23.0~33.0

300

17

137

70

5.4

XGU-6B

34.0~45.0

300

23

143

70

5.8

XGU-7(B)

45.0~48.7

300

26

156

70

6.2

Awak lan penjaga digawe saka wesi sing gampang ditekuk. Cotter-pin digawe saka stainless steel, bagean liyane digawe saka baja. Kabeh bagean ferrous digawe panas galvanis.

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Kita minangka pabrikan lan kita duwe pabrik casting lan mesin dhewe.
Q: Apa sampeyan bisa menehi conto gratis?
A: Kita bisa nyedhiyakake conto gratis lan sampeyan kudu nanggung biaya pengiriman.
P: Apa sampeyan bisa nyithak LOGO PERUSAHAAN ing bagean lan paket?
A: Ya, kita bisa.
Q: Apa sampeyan nampa desain khusus ing ukuran?
A: Mesthi, kita bisa!kita duwe teknisi kanggo desain lan nggawe cetakan.Adhedhasar jumlah gedhe, kita bisa ngasilake biaya cetakan kanggo sampeyan.Kita duwe pengalaman 10 taun ing OEM.
Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
A: Umume nganti jumlah pesenan.

Packing & Pangiriman

f

ZHEJIANG XINWO ELECTRIC CO., LTD

NO.279 Weishiyi Road, Yueqing Economic Development Zone, Wenzhou City, Zhejiang Province, China

Email:cicizhao@xinwom.com

Telpon: +86 0577-62620816

Fax: +86 0577-62607785

Telpon seluler: +86 15057506489

Wechat: +86 15057506489


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita