Clamp suspensi (jinis trunnion)

Clamp suspensi (jinis trunnion)

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Seri XGU trunnion tipe clamp suspensi wesi alus / clamp tiang listrik utamane digunakake kanggo garis listrik overhead, nundha konduktor ing insulator utawa konduktor kilat ing menara lampu liwat alat sing dipasang. Iki digawe saka paduan aluminium, kanthi miniatur hysteresis magnetik & arus eddy uga bobot entheng & instalasi sing trep. Wis ngakses kriteria penghematan hemat energi & pangurangan konsumsi kanggo rekonstruksi kothak negara Tiongkok. Nalika digunakake kanggo kawat aluminium & ACSR, prioritas kudu dibungkus tape waja aluminium utawa rod waja ing konduktor kanggo nglindhungi konduktor.

Clamp suspensi digunakake kanggo ndandani konduktor menyang senar insulator utawa nggantung konduktor kilat ing menara lurus. Kajaba iku, iki uga bisa digunakake kanggo menara transposisi kanggo ndhukung konduktor transposisi lan menara ketegangan utawa kutub sudut kanggo ndandani kabel jumper.

Nalika klem suspensi digunakake kanggo ACSR, konduktor bisa uga cilaka nganggo pita aluminium utawa batang waja preformed kanggo nglindhungi keran utawa batang kasebut kalebu ing diameter konduktor sing cocog.

Makna huruf lan angka ing model ing tabel kasebut yaiku:

X - penjepit penundaan; G - tetep; Samberan UU; Nomer - nomer kombinasi kabel sing ditrapake; Tembung tambahan A - Papan gantung kanthi endhas magnetik; B - kanthi U Clevis

fb

Katalog No.

Ditrapake saka diameter kawat

Ukuran utama (mm)

Beban kegagalan sing ditemtokake (kN)

Bobot (kg)

L

C

R

H

M

XGU-1

5.0 ~ 7.0

180

18

4.0

82

16

40

1.4

XGU-2

7.1 ~ 13.0

200

18

7.0

82

16

40

1.8

XGU-3

13.1 ~ 21.0

220

18

11.0

102

16

40

2.0

XGU-4

21.1 ~ 26.0

251

18

13.5

110

16

40

3.0

XGU-5

23-33

300

18

17

87

16

70

4.4

XGU-6

24-44

300

18

23

93

16

70

4.7

XGU-7

45-52

300

25

27

100

16

70

5.0

Awak lan penjaga digawe saka wesi sing bisa dibentuk. Pin pinter digawe saka waja tahan karat, bagean liyane digawe saka baja. Kabeh bagean sing wesi digawe panas galvanis.

Clamp penundaan nganggo clevis tipe U

f

Katalog No.

Ditrapake saka diameter kawat

Ukuran utama (mm)

Beban kegagalan sing ditemtokake (kN)

Bobot (kg)

L

R

H

XGU-5B

23.0 ~ 33.0

300

17

137

70

5.4

XGU-6B

34.0 ~ 45.0

300

23

143

70

5.8

XGU-7 (B)

45.0 ~ 48.7

300

26

156

70

6.2

Awak lan penjaga digawe saka wesi sing bisa dibentuk. Pin pinter digawe saka waja tahan karat, bagean liyane digawe saka baja. Kabeh bagean sing wesi digawe panas galvanis.

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Kita minangka pabrikan lan duwe pabrik mesin casting lan mesin dhewe.
P: Apa sampeyan bisa nyedhiyani conto gratis?
A: Kita bisa nyedhiyani conto gratis lan sampeyan kudu nanggung biaya pengiriman.
P: Apa sampeyan bisa nyithak LOGO PERUSAHAAN ing bagean lan paket?
A: Ya bisa.
P: Apa sampeyan nampa desain khusus ukuran?
A: Mesthi, kita bisa! kita duwe teknisi kanggo desain lan nggawe cetakan. Adhedhasar jumlah akeh, kita bisa ngasilake biaya cetakan kanggo sampeyan. Kita duwe pengalaman 10 taun ing OEM.
P: Suwene kiriman sampeyan?
A: Umume sampeyan kudu ngetrapake jumlah.

Pengepakan & Pengiriman

f

ZHEJIANG XINWO ELECTRIC CO., LTD

NO.279 Weishiyi Road, Zona Pangembangan Ekonomi Yueqing, Kota Wenzhou, Provinsi Zhejiang, China

Email :cicizhao@xinwom.com

Tel : +86 0577-62620816

Fax : +86 0577-62607785

Telpon seluler : +86 15057506489

Wechat : +86 15057506489


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita