Jenis Hidrolik (NY)

  • Strain clamp NY hydraulic type1

    Strain clamp NY jinis hidrolik1

    Clamp clamp (tipe hidrolik series NY clamp tegangan kompresi hidrolik digunakake kanggo ndandani lan nyambungake konduktor menyang senar insulator ketegangan utawa perlengkapan ing tiang lan menara liwat gaya tarik sing digawe dening konduktor. Iki digawe saka bahan aluminium lan baja kanthi kekuatan dhuwur, kanthi permukaan sing resik lan periode panggunaan sing awet, nanging gampang dipasang, ora ana kerugian hysteresis, karbon sithik lan hemat energi. Klem galur (Baja jangkar kabeh) Katalog Ora ....