Yoke Plate Tipe L

  • Traingle-yoke-plate-L-1040

    Traingle-yoke-plate-L-1040

    Sambungan pas kanggo nyambungake insulator lan fitting ing saluran transmisi voltase ultra.Plat yoke yaiku baja galvanis hot-dip.Wangun piring rakit jinis LF kaya persegi panjang sing ana bolongan oval ing posisi tengah;digunakake kanggo sambungan antarane rong bagéyan konduktor kapisah sing kena kanggo senar insulator sambungan kembar (suspensi utawa tension insulator string).Utamane dipasang ing jalur transmisi voltase dhuwur nduwur sirah 330KV.LF Type Yoke Plate yaiku ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita