Plat Yoke L Tipe

  • Traingle-yoke-plate-L-1040

    Traingle-yoke-plate-L-1040

    Link pas kanggo nyambungake insulator lan kelengkapan ing jalur transmisi voltase ultra. Plat yoke yaiku baja galvanis sing dicelupake kanthi panas. Bentuk lempeng yoke jinis LF mirip persegi panjang ing endi bolongan oval dununge ing posisi tengah; digunakake kanggo sambungan antarane rong bagéyan konduktor kapisah sing kena senar insulator sambungan kembar (senar suspensi utawa insulator tegangan). Utamane dipasang ing garis transmisi voltase dhuwur ing ndhuwur 330KV. LF Type Yoke Plate iku ...