Babagan Kita

Zhejiang Xinwo Electric Co., Ltd. didegaké ing taun 2010, dununge ing Wenzhou, ibukutha listrik China. Perusahaan ing bangunan didegaké ing wiwitan menang kualitas, tujuan bisnis pisanan pelanggan kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, perusahaan terus ngembangake jinis produk, nggedhekake jangkoan produk, pirang-pirang taun suwene upaya ngembangake, produk wis ditutupi perlengkapan, peralatan listrik, kabel kabel, saklar isolasi isolator, tekanan mudhun, arrester petir voltase dhuwur lan kurang, pemutus sirkuit vakum, lsp. Perusahaan kasebut duwe luwih saka 50 outlet pemasaran ing saindenging negara lan ekspor ing luar negeri, kayata Kuba, Vietnam, India, Afrika Selatan lan negara liyane.

Perusahaan Xinwom wis ngetrapake inovasi ilmiah lan teknologi, riset terus-terusan lan paningkatan saben seri produk, ningkatake kinerja produk, ningkatake nilai produk. Perusahaan iki dianugerahi 17 paten anyar sing ditrapake kanggo nasional lan paten panemuan. Ing taun 2014, perusahaan kasebut diarani perusahaan inovatif lan ilmu teknologi yueqing, lan inovatif perusahaan Zhejiang Science and Technology. Ing taun 2019, iki diarani perusahaan teknologi tinggi nasional.

Xinwom lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001 ing taun 2011, sertifikasi sistem lingkungan S14000 lan sertifikasi sistem Kesehatan ISO18000 ing taun 2017, lan macem-macem jinis produk lulus lembaga uji coba nasional (kayata Institut Riset Tekanan Tinggi Wuhan, Institut Riset Tekanan Tinggi Xi ' , lan Pusat Pemeriksaan Mutu Nanjing). Lan perjanjian persediaan abadi sing ditandatangani karo ABB, Palp lan perusahaan multinasional liyane, minangka siji-sijine pemasok peralatan listrik sing mumpuni ing China.

Perusahaan Xinwom kanthi gaweyan Xinwom sing tetep tanpa wates, wis dadi panelitian ilmiah, produksi, penjualan, layanan ing sawijining perusahaan diwasa. Ing tembe, Xinwom bakal terus manut tujuane perusahaan, nglayani pelanggan kanthi semangat, luwih fokus babagan inovasi teknologi, luwih perhatian marang kualitas produk.

df