Babagan awake dhewe

Zhejiang Xinwo Electric Co., Ltd.didegaké ing 2010, dumunung ing Wenzhou, ibukutha electrical saka China.Company ing bangunan ditetepake ing awal kualitas menang, customer tujuan bisnis pisanan supaya ketemu kabutuhan customer, perusahaan terus kanggo nggedhekake jinis produk, nggedhekake jangkoan produk, liwat taun efforts kanggo berkembang, produk wis dijamin fittings, daya fittings, kabel fittings, isolator isolasi ngalih, meksa gulung, dhuwur lan kurang voltase bledhek arrester, vakum circuit breaker, etc.Perusahaan wis luwih saka 50 outlet marketing saindhenging negara lan ekspor jaban rangkah, kayata Kuba, Vietnam, India, Afrika Kidul lan negara liyane.

perusahaan Xinwom wis adhering kanggo inovasi ngelmu lan teknologi, riset terus-terusan lan dandan saben seri produk, nambah kinerja produk, nambah Nilai saka products.The perusahaan wis dianugerahi 17 paten anyar ditrapake nasional lan siji paten penemuan.Ing 2014, perusahaan iki dirating minangka yueqing Ilmu lan teknologi perusahaan inovatif lan Zhejiang Ilmu lan Teknologi Enterprise inovatif mungguh. Ing 2019, iku dirating minangka perusahaan dhuwur-tech nasional.

Xinwom lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001 ing taun 2011, sertifikasi sistem lingkungan S14000 lan sertifikasi sistem Kesehatan ISO18000 ing taun 2017, lan akeh jinis produk liwati institusi pengujian nasional (kayata Institut Riset Tekanan Tinggi Wuhan, Institut Riset Tekanan Tinggi Xi 'an. , lan Nanjing Quality Inspection Center).Lan mlebu persetujuan pasokan perennial karo ABB, Palp lan perusahaan multinasional liyane, iku mung supplier qualified saka fitting daya ing China.

perusahaan Xinwom liwat efforts unremitting wong Xinwom, wis dadi pesawat saka riset ilmiah, produksi, sales, layanan ing siji perusahaan diwasa.Ing mangsa, Xinwom bakal terus kanggo tujuan perusahaan, ngawula pelanggan karo semangat luwih, fokus liyane ing inovasi teknologi, mbayar manungsa waé liyane kanggo kualitas produk.

df

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita