Penjepit Tusukan (JJC-JJCD)

  • Konektor piercing

    Konektor piercing

    Fitur struktur · Struktur tusukan njamin tekanan tusukan lan instalasi sing gampang · Segel struktur, anti-karat, umur layanan sing dawa · Resistansi kontak sing sithik, kenaikan suhu sing sithik saka klip kabel · Ngurangi sambungan kabel, macem-macem aplikasi · Kinerja insulasi sing apik Spesifikasi Aplikasi voltase No Katalog Cabang kawat utama kanthi ukuran utama(mm) Bolt No. Nilai torsi LBH 1KV JJC1.5~25/1.5~10 1.5~25 1.5~10 45 27 60 1 1...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita