Clamp Puncure (JJC-JJCD)

  • JJC series punctured cord grip

    Genggeman ari-ari taline JJC

    Fitur struktur · Struktur tusukan njamin tekanan tusukan lan gampang dipasang · Segel strukture, anti-korosi, umure dawa · resistensi kontak Kurang, kenaikan suhu kabel sing kurang · Ngurangi sambungan kabel, macem-macem aplikasi · Kinerja insulasi sing apik Spesifikasi Aplikasi voltase Katalog No. Cabang kawat utama kanthi dimensi utama (mm) Bolt No. Nilai torsi LBH 1KV JJC1.5 ~ 25 / 1.5 ~ 10 1.5 ~ 25 1.5 ~ 10 45 27 60 1 1 ...