Clamp anchoring aluminiumPA-1500-2000

  • Clamp anchoring aluminiumPA-1500-2000

    Clamp anchoring aluminiumPA-1500-2000

    Pambuka Clamp galur digunakake kanggo sudhut, sambungan, lan sambungan terminal.Spiral aluminium klambi baja kawat nduweni kekuatan tensile kuwat, ora kaku klempakan, lan muter peran ing nglindhungi lan panyerepan kejut tambahan saka cable.The kabèh pesawat saka serat optik tensioning kabel peralatan kalebu: tensioning wis terdampar kabel, ndhukung peralatan sambungan.Kekuwatan genggaman kabel ora kurang saka 95% saka kekuatan tensile dirating saka kabel.Instalasi yaiku ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita