Clamp jangkar aluminiumPA-1500-2000

  • Aluminium anchoring clampPA-1500-2000

    Clamp jangkar aluminiumPA-1500-2000

    Pambuka klem ketegangan digunakake kanggo sambungan sudut, sambungan, lan terminal. Kawat baja klambi aluminium spiral nduweni kekuatan tarik sing kuat, ora ana stres sing konsentrasi, lan berperan kanggo nglindhungi lan nyerep kejut kabel optik tambahan. Kabeh set kabel kabel serat optik peralatan kalebu: ngawat-ngawati kabel sing wis terdampar, ndhukung peralatan sambungan. Kekuwatan genggeman kabel ora kurang saka 95% kekuwatan kabel sing dirating. Instalasi yaiku ...