FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Layanan Kita

1. Pesenan Cilik Ditampa
2. Cepet ngasilake wektu, Pangiriman Prompt
3. Persetujuan Internasional
4. Wangsulan langsung ing 24 jam
5. Rega paling apik

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

Kita minangka pabrikan lan duwe pabrik casting lan mesin dhewe.

Apa sampeyan bisa nyedhiyani conto gratis?

Kita bisa nyedhiyani conto gratis lan sampeyan kudu nanggung biaya pengiriman.

Apa sampeyan bisa nyithak LOGO PERUSAHAAN ing bagean lan paket?

Ya, kita bisa.

Apa sampeyan nampa desain khusus miturut ukuran?

Mesthi, pancen kita bisa! kita duwe teknisi kanggo desain lan nggawe cetakan. Adhedhasar jumlah akeh, kita bisa ngasilake biaya cetakan kanggo sampeyan. Kita duwe pengalaman 10 taun ing OEM.

Suwene kiriman sampeyan?

Umume sampeyan kudu ngetrapake jumlah.

Kepiye babagan syarat pembayaran?

Setoran 30% TT + 70% TT sadurunge dikirim, setoran 50% TT + saldo 50% LC, Pembayaran fleksibel bisa dirundingake.

Apa sampeyan duwe sawetara video supaya bisa ndeleng garis sing ngasilake?

Ya, kita bisa nyedhiyani sawetara video kanggo referensi.

Apa standar paket?

Kanggo kapasitas cilik, kita nggunakake karton, nanging kanggo kapasitas gedhe, kita bakal nggunakake kasus kayu sing kuwat kanggo proteksi utawa paket batin kaping pindho ing karton induk.

Kepiye sampeyan mesthekake kualitas apik?

Kita nggunakake bahan baku sing paling apik, lan saben produk bakal ngalami serangkaian tes sing ketat.