Sugeng rawuh ing Xinwo

Zhejiang Xinwo Electric Co., Ltd. didegaké ing taun 2010, dununge ing Wenzhou, ibukutha listrik China. Perusahaan ing bangunan didegaké ing wiwitan menang kualitas, tujuan bisnis pisanan pelanggan kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, perusahaan terus ngembangake jinis produk, nggedhekake jangkoan produk, pirang-pirang taun suwene upaya ngembangake, produk wis ditutupi perlengkapan, peralatan listrik, kabel kabel, saklar isolasi isolator, tekanan mudhun, arrester petir voltase dhuwur lan kurang, pemutus sirkuit vakum, lsp. Perusahaan kasebut duwe luwih saka 50 outlet pemasaran ing saindenging negara lan ekspor ing luar negeri, kayata Kuba, Vietnam, India, Afrika Selatan lan negara liyane.

  • d
  • sdvvd
  • er
  • re
  • r