Sugeng rawuh ing Xinwo

Zhejiang Xinwo Electric Co., Ltd.didegaké ing 2010, dumunung ing Wenzhou, ibukutha electrical saka China.Company ing bangunan ditetepake ing awal kualitas menang, customer tujuan bisnis pisanan supaya ketemu kabutuhan customer, perusahaan terus kanggo nggedhekake jinis produk, nggedhekake jangkoan produk, liwat taun efforts kanggo berkembang, produk wis dijamin fittings, daya fittings, kabel fittings, isolator isolasi ngalih, meksa gulung, dhuwur lan kurang voltase bledhek arrester, vakum circuit breaker, etc.Perusahaan wis luwih saka 50 outlet marketing saindhenging negara lan ekspor jaban rangkah, kayata Kuba, Vietnam, India, Afrika Kidul lan negara liyane.

  • d
  • sdvvd
  • er
  • re
  • r

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita