. China Strain clamp NLD-1 produsen lan supplier |Xinwom

Strain clamp NLD-1

Strain clamp NLD-1

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Klem kenceng(jinis bolt

Klem tension jinis bolt seri NLD utamane digunakake ing baris listrik utawa gardu listrik sing ngadeg, garis konduksi stasioner lan konduktor kilat lan uga digunakake kanggo nggabungake insulator galur kanthi nggabungake hardware utawa nggabungake konduktor kilat karo perch.

Awak clamp lan keepers iku wesi malleable, cotter-pin stainess steelwork, bagean liyane baja.

Kekuwatan genggaman clamp luwih saka 95% kekuatan break konduktor.

 

dfb

Katalog No.

Konduktor Cocok Dia.(㎜)

Ukuran (mm)

U bolt

Beban kegagalan spesifik (kN)

M

C

L1

L2

R

Pcs

Dia(㎜)

NLD-1

5.0-10.0

16

18

150

120

6.5

2

12

40

NLD-1

10.1-14.0

16

18

205

130

8.0

3

12

40

NLD-1

14.1-18.0

18

22

310

160

11.0

4

16

70

NLD-1

18.1-23.0

18

25

410

220

12.5

5

16

90

NLD-1

18.1-23.0

18

27

370

200

12.5

4

16

90

Awak clamp lan keepers iku wesi malleable, ditutup-pin stainess steelwork, bagean liyane baja.

Packing & Pangiriman

f

ZHEJIANG XINWO ELECTRIC CO., LTD

NO.279 Weishiyi Road, Yueqing Economic Development Zone, Wenzhou City, Zhejiang Province, China

Email:cicizhao@xinwom.com

Telpon: +86 0577-62620816

Fax: +86 0577-62607785

Telpon seluler: +86 15057506489

Wechat: +86 15057506489

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita