Clrain clamp NLD-1

Clrain clamp NLD-1

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Klem saringjinis samberan

Klem tegangan tipe baut seri NLD umume digunakake ing garis listrik utawa gardu listrik, saluran konduksi stasioner lan konduktor kilat lan uga digunakake kanggo nggabungake insulator galur kanthi nggabungake perangkat keras utawa nggabungake konduktor bledhek.

Awak penjepit lan penjaga wesi alus, baja waja noda cotter, bagean liyane yaiku waja.

Kekuwatan genggeman klem luwih saka 95% kekuatan konduktor.

 

dfb

Katalog No.

Konduktor Dia sing Cocog.㎜)

Ukuran (mm)

U bolt

Beban kegagalan sing ditemtokake (kN)

M

C

L1

L2

R

Pcs

Dia㎜)

NLD-1

5.0-10.0

16

18

150

120

6.5

2

12

40

NLD-1

10.1-14.0

16

18

205

130

8.0

3

12

40

NLD-1

14.1-18.0

18

22

310

160

11.0

4

16

70

NLD-1

18.1-23.0

18

25

410

220

12.5

5

16

90

NLD-1

18.1-23.0

18

27

370

200

12.5

4

16

90

Awak penjepit lan penjaga wesi alus, baja baja noda sing ditutup, bagean liyane yaiku baja.

Pengepakan & Pengiriman

f

ZHEJIANG XINWO ELECTRIC CO., LTD

NO.279 Weishiyi Road, Zona Pangembangan Ekonomi Yueqing, Kota Wenzhou, Provinsi Zhejiang, China

Email :cicizhao@xinwom.com

Tel : +86 0577-62620816

Fax : +86 0577-62607785

Telpon seluler : +86 15057506489

Wechat : +86 15057506489

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk