Tipe Bolt (NLD)

  • Strain clamp NLD-1

    Clrain clamp NLD-1

    Clamp clamp (tipe bolt) Clamp tegangan tipe baut seri NLD umume digunakake ing garis listrik utawa gardu listrik, saluran konduksi stasioner lan konduktor kilat lan uga digunakake kanggo nggabungake insulator galur kanthi nggabungake perangkat keras utawa nggabungake konduktor bledhek. Awak penjepit lan penjaga wesi alus, baja waja noda cotter, bagean liyane yaiku waja. Kekuwatan genggeman klem luwih saka 95% kekuatan konduktor. Ca ...