Tipe Bolt (NLD)

  • Strain clamp NLD-1

    Strain clamp NLD-1

    Strain clamp (jinis bolt) seri NLD klem tension jinis bolt utamané digunakake ing ngadeg baris daya listrik utawa gardu, baris konduksi stasioner lan konduktor kilat lan uga digunakake kanggo jointing insulators galur dening nggabungake hardware utawa jointing konduktor kilat karo perch.Awak clamp lan keepers iku wesi malleable, cotter-pin stainess steelwork, bagean liyane baja.Kekuwatan genggaman clamp luwih saka 95% kekuatan break konduktor.Ca...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita