Produk

  • Aluminium anchoring clampPA-1500-2000

    Clamp jangkar aluminiumPA-1500-2000

    Pambuka klem ketegangan digunakake kanggo sambungan sudut, sambungan, lan terminal. Kawat baja klambi aluminium spiral nduweni kekuatan tarik sing kuat, ora ana stres sing konsentrasi, lan berperan kanggo nglindhungi lan nyerep kejut kabel optik tambahan. Kabeh set kabel kabel serat optik peralatan kalebu: ngawat-ngawati kabel sing wis terdampar, ndhukung peralatan sambungan. Kekuwatan genggeman kabel ora kurang saka 95% kekuwatan kabel sing dirating. Instalasi yaiku ...
  • Preformed armor rods for damper

    Rod waja sing wis digawe sadurunge kanggo damper

    Katalog No Diameter kawat sing pas Dimensi utama (mm) Bobot (kg) LH α FDYJ-1 / G GJ-35 300 45 640 1.9 FDYJ-2 / G GJ-50 400 60 640 2.5 GJ-80 FDYJ-3 / G GJ -100 500 65 640 4.6 FDYJ-1/2 JL / G1A-95/20 400 70 640 3.2 FDYJ-1/3 JL / G1A-150/25 400 70 720 3.2 FDYJ-2/4 JL / G1A-185/30 450 70 860 4.5 JL / G1A-240/30 JL / G1A-240/40 FDYJ-3/5 JL / G1A-300/25 550 92 860 6.8 JL / G1A-30 ...
  • Dampers(Asymmetric tuning fork vibration prevention hammer)

    Peredam (Pethel pencegahan getaran garpu tuning asimetris)

    Peredam (Palu pencegahan getaran garpu tuning asimetris) Katalog No Diameter kawat Dimensi utama (mm) Bobot (kg) LD a L1 L2 FR-1 7-12 429 80 50 239 190 2.60 FR-2 11-22 429 80 50 239 190 2.60 FR-3 18-28 505 90 60 280 225 4.97 FR-4 23-36 550 97 60 300 250 4.50 Clamp yaiku campuran aluminium lan bobot counter yaiku besi cor abu-abu, dicet. utawa panas-dicelup galvanis. Bagéan liyane yaiku galv-hot ...
  • Energy saving damper-FDN type

    Jinis energi damper-FDN

    Katalog hemat energi damper-FDN No diameter kawat Pas dimensi utama (mm) Bobot Weight kg) L α FDN-1 / G 6.4-8.6 420 60 1.7 FDN-2 / G 8.6-12.0 420 60 1.7 FDN-3 / G 12.0-14.5 420 65 2.0 FDN-1/2 120-16.0 420 70 2.5 FDN-2/3 16.0-18.0 460 70 3.4 FDN-3/4 180-22.5 460 70 4.2 FDN-4/5 225-30.0 490 90 5.1 FDN-4/6 30.0-35.0 490 95 5.4 Clamp yaiku campuran aluminium lan bobot counter yaiku paduan seng ...
  • Combined type spacer dampers

    Damper spacer jinis gabungan

    Damper spacer tipe gabungan Ora ana katalog diameter diameter kawat (mm) LH α L1 FDZ-1 7.0-12.0 320 66.0 50 120 FDZ-2 11.0-15.0 350 66.0 50 130 FDZ-3 14.0-19.0 430 66.0 60 150 FDZ- 4 18.0-22.5 470 66.0 60 160 FDZ-5F 22.0-29.0 520 95.0 60 180 FDZ-6F 28.0-35.0 520 95.0 60 180 FDZ-1T 7.8 320 30.7 50 120 FDZ-2T 9.0-9.6 350 30.7 50 130 FDZ-3T 11.0 -11.5 ...
  • Dampers(Symmetry tuning fork vibration prevention hammer)

    Peredam (Palu pencegahan getaran garpu simetri)

    Katalog desain stabil No Diameter kawat sing pas Dimensi utama (mm) Bobot (kg) LDH a L1 FDY-1/2 12.0-16.0 300 40 81 50 95 1.5 FDY-2 12.0-16.0 370 46 81 50 130 2.4 FDY-2 / 3 16.0-18.0 370 46 81 50 150 2.5 FDY-3/4 18.0-22.5 450 56 97 60 150 4.1 FDY-3/5 22.5-30.0 450 56 97 60 150 4.5 FDY-4/5 22.5-30.0 500 62 97 60 175 5.6 FDY-4/6 30.0-35.0 500 62 97 60 ...
  • Damper-FD type

    Jinis Damper-FD

    Pethel anti-geter dirancang kanggo nyuda geter kawat sing disebabake dening angin. Posisi batang garis overhead voltase luwih dhuwur, jarak gir luwih gedhe, nalika kawat ditindakake angin, geter bakal ana. Nalika konduktor geter, kahanan kerja ing penundaan konduktor iku sing paling ora nyenengake. Asil saka geter bola-bali, konduktor bakal ngalami kegagalan lemes amarga mlengkung sacara periodik. Nalika celah garis overhead luwih saka 120 meter ...
  • JK Type steel wire clip

    Klip kawat baja Jinis JK

    Klip kawat baja digunakake kanggo ngawat-ngawati kawat baja. Amarga kawat baja iku angel, dadi penutupan pungkasan ora gampang diikat, mula kertu kawat baja digunakake kanggo ngikat simpul. Miturut kekandelan kawat baja, model kertu kawat baja uga beda, yen prelu, miturut kekandelan kabel baja kanggo tuku model sing dibutuhake. Klip kawat baja cocok kanggo sambungan kabel tembaga lan kawat aluminium lan tali kawat baja ing piranti pengukur energi listrik. Yaiku ...
  • Thimble

    Thimble

    Hardware minangka macem-macem tujuan, kayata nginstal kabel kanthi macem-macem klip kawat, komposisi cincin gantung senar insulator, kabel penghubung kanthi macem-macem tekanan, tabung, ngrampungake konduktor pamisah ing macem-macem jinis interval bar, lsp. , lan menara kanthi kabeh jinis kabel, uga ana gandhengane karo ukuran konduktor sing digunakake kanggo nglindhungi, kudu kerja bareng. Gegayutan karo keamanan kawat utawa menara, sanajan ana kerusakan, ...
  • Suspension clamps for twin jumper conductors

    Klem penundaan kanggo konduktor jumper kembar

    Katalog No. Ditrapake diameter kawat Dimensi utama (mm) Beban kegagalan sing ditemtokake (KN) Bobot (kg) L1 L2 CR h ∅ M XTS-1 18 ~ 24 200 50 19 13 57 18 16 70 4.5 XTS-2 25 ~ 31 200 56 19 16 62 18 16 70 5.0 XTS-2A 17 ~ 21 200 50 19 11 57 18 16 70 4.5 XTS-2B 21 ~ 27 200 52 19 14 59 18 16 70 5.0 XTS-5 23 ~ 33 200 60 20 17 55 18 18 100 4.2 XTS-6 34 ~ 45 ...
  • Electric power fitting fasteners Hexagon head bolts with split pin hole on shank

    Pengikat pas listrik listrik bolt kepala Hexagon kanthi bolongan pin pamisah ing batang

    ZHEJIANG XINWO ELECTRIC CO., LTD NO.279 Weishiyi Road, Yueqing Economic Development Zone, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China Email : cicizhao@xinwom.com Tel : +86 0577-62620816 Fax : +86 0577-62607785 Telpon : + 86 15057506489 Wechat : +86 15057506489 WhatsApp : +86 15057506489
  • Quadrant Strain Clamps

    Klem Strain Quadrant

      ZHEJIANG XINWO ELECTRIC CO., LTD NO.279 Weishiyi Road, Yueqing Economic Development Zone, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China Email : cicizhao@xinwom.com Tel : +86 0577-62620816 Fax : +86 0577-62607785 Telpon : + 86 15057506489 Wechat : +86 15057506489 WhatsApp : +86 15057506489