Produk

  • Konektor shear-head mekanik

    Konektor shear-head mekanik

    No Katalog Konduktor sing cocog Dawane total Diameter njaba Diameter njero Nut Gasket No. Spesifikasi bolt head L1 D1 D2 L2 AF JLN-25-95 25-95 65 24 12.8 30 2 13 JLN-35-150 35-150 80 28 15. 2 17 JLN-95-240 95-240 125 33 20 60 4 19 JLN-120-300 120-300 140 37. .
  • Lug kabel BLMT kanthi baut geser

    Lug kabel BLMT kanthi baut geser

    Lugs kabel mekanik dirancang khusus kanggo nangani sambungan antarane konduktor lan peralatan.Mekanisme bolt geser unik nyedhiyakake ujung mati sing konsisten lan dipercaya.Iku super cepet lan efisien dibandhingake pancingan flanging tradisional lan njamin torsi geser lan pasukan komprèsi konsisten predetermined.Terminal torsi digawe saka wesi aluminium dilapisi timah lan nduweni tembok alur ing njero.Fitur penting yaiku ngirit tenaga kerja lan kinerja listrik lan mekanik sing luwih apik.
    Bahan: paduan aluminium dilapisi timah
    ▪ Suhu operasi: -55 ℃ nganti 155 ℃ -67 ℉ nganti 311 ℉
    ▪ Standar: GB/T 2314 IEC 61238-1
  • Konektor mekanik hexagon internal

    Konektor mekanik hexagon internal

    Ing saiki, domestik kanggo nyambungake kabel lan kabel digunakake ing pipe, struktur biasane kalebu tengah panah kasil ing tabung ing loro ends saka jembaré, ends kabel saka tabung sambungan utama nyandhang, lan, ing tabung. ing saben pesawat saka tutup pipe, kasil ing tabung sak panggonan wis tightened longkangan, nalika meksa pipe sambungan nang, ngencengi diameteripun longkangan cilik ing tightening ndadekake liwat kanggo ngawat-ngawati sambungan guideThe fungsi line.Nanging, ing ...
  • safeH Electric busur pangayoman seri

    safeH Electric busur pangayoman seri

    Minangka ahli ing teknologi pangayoman busur fault lan solusi produk, Xinwom electric wis setya kanggo nyedhiyani liyane keamanan, linuwih lan linuwih kanggo ewu rumah tangga Keamanan energi efisien lan sustainable punika promotor ngalangi saka "nglindhungi 300 yuta kulawarga Cina kanthi nggunakake listrik aman" dening arc fault protection appliances (AFDD)!
  • Hot Line Specialty Clamp GA

    Hot Line Specialty Clamp GA

    Pambuka produk 1 Rentang kabel utama sing ditrapake: 50-240mm2 kabel overhead 2 Bahan: Kabeh paduan aluminium;3 hedgehog clamp part ing kontak karo dawa kabel ora kurang saka 5 cm, hedgehog clamp karo ngencengi bolts ing loro ends tetep perlu sambungan ndadékaké, ana gampang kanggo nggunakake tenggorokan ngisor clamp gun lever tombol krah tombol ring logam, dening puteran tuas clockwise utawa counterclockwise ditutup utawa mbukak untu logam ndhuwur, supaya minangka kanggo éling karo sambungan line utama utawa saka;4. Tahanan...
  • Panel pengisian surya
  • Lampu belajar lipat solar

    Lampu belajar lipat solar

    -- Lampu Reading Asrama Siswa Learning Outdoor Camping Solar Power USB Ngisi daya Lipat Eye Protection LED Lampu Cilik
    -- Sumber cahya alus nggawe nulis luwih nyaman, lampu meja apik njaga paningal apik, nglindhungi saben pasangan mata tender
    - Multiple mode sumber daya, lampu proteksi mripat kanggo mindhah cahya, digunakake kanggo cahya ora peteng
    -- Ngisi daya solar, sing kuwat suryo srengenge, sing luwih cepet kacepetan daya bakal.Cahya nalika ngisi daya, lan mungkasi ngisi daya yen ditutupi
    --Pengisian daya USB, kompatibel karo ngisi daya multi-piranti, distribusi kabel data USB
  • JGP kabel voltase dhuwur cleat

    JGP kabel voltase dhuwur cleat

    No Katalog. Diameter njaba kabel sing ditrapake Ukuran utama(mm) LWH L1 M JGP-1 45~55 180 65 135 150 12 JGP-2 55~68 224 70 156 186 12 JGP-3 68~80 274 ​​75 -4 80~90 288 80 205 245 14 JGP-5 90~100 332 100 235 280 16 JGP-6 100~114 342 100 252 290 16 JGP-7 10 114~16 JGP-7 10 35
  • JGW kabel tegangan dhuwur cleat

    JGW kabel tegangan dhuwur cleat

    1. Bukak paket kasebut, priksa manawa model produk kasebut konsisten karo kabel instalasi, banjur instal sawise konfirmasi pilihan sing bener 2 instalasi: cara instalasi kothak: sawise pamisahan produk, dhasar kasebut pisanan tetep ing kabeh trowongan konstruksi. , kabel trench salib lengen, lan banjur kabel warata jubin ing kabèh kabel lengen salib tetep clip basa, kabel jubin sawise tutup tutup beras. Nyenyet ngawut-awut ing turn.The timbal munggah lan mudhun jinis instalasi ketemu ...
  • JGH kabel voltase dhuwur cleat

    JGH kabel voltase dhuwur cleat

    1. Bukak paket kasebut, priksa manawa model produk kasebut konsisten karo kabel instalasi, banjur instal sawise konfirmasi pilihan sing bener 2 instalasi: cara instalasi kothak: sawise pamisahan produk, dhasar kasebut pisanan tetep ing kabeh trowongan konstruksi. , kabel trench salib lengen, lan banjur kabel warata jubin ing kabèh salib lengen kabel tetep clip basa, kabel jubin sawise tutup tutup beras. Nyenyet ngawut-awut ing turn.The timbal munggah lan mudhun jinis instalasi kula...
  • Belenggu

    Belenggu

    Katalog desain stabil No. Dimensi(mm) Beban kegagalan sing ditemtokake(KN) Bobot(kg) CM d HR U-0770 20 16 16 70 10 70 0,5 U-1085 20 18 16 85 10 100 0.6 85 10 100 0.6 1 9 10 120 1.0 U-1695 24 24 20 95 12 160 U-21100 24 24 200 110 1110 28 30 2010 32115 3211 3214 36 32140 36 32 14 ...
  • Klem penghubung tembaga

    Klem penghubung tembaga

    Katalog No. Ditrapake kanggo jumlah area cross-sectional saka kawat tembaga terdampar Dimensi Utama(mm) BAHLCT CCT-10 7.5~14 9.5 6.3 6.2 12 4.0 1.6 CCT-16 14.5~16 11.8 7.8 11.8 7.8 14.5~16 16.5 ~ 20 12.8 8.6 8.6 9.7 13,9 CCT-264 10.0 CCT-44 21,0 CCT-76 6. ..

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita