Tipe Wedge (NJJ)

  • Anchoring clampPA

    Anchoring clampPA

    Aplikasi NJJ seri wedge jinis jampel tensioning kabel ngawat-ngawati cocok kanggo mbenakake lan tensioning kabel terisolasi nduwur sirah (JKLYJ) ing mburi utawa loro ends bagean tensioning saka 1kV lan ngisor untaian aluminium.Fitur struktur: Nihan lan inti wedge digawe saka kabel plastik rekayasa kekuatan dhuwur tanpa ngudani jampel, bisa langsung dipasang.Struktur wedge, gampang dipasang lan dipercaya.Xinwom minangka perusahaan teknologi dhuwur sing fokus ing riset ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita