Jinis wedge (NJJ)

  • wedge type(NJJ )

    jinis baji (NJJ)

    Aplikasi penjepit kabel tensioning tipe NJJ seri wedge cocok kanggo ndandani lan ngencengi kabel terisolasi overhead (JKLYJ) ing mburi utawa loro ujung bagean tension saka 1kV lan ngisor untai aluminium. Fitur struktur Cangkang lan inti irisan digawe saka Kabel plastik rekayasa sing dhuwur tanpa ngudani jampel, bisa langsung dipasang. Struktur baji, gampang dipasang lan bisa dipercaya. Xinwom minangka perusahaan teknologi tinggi sing fokus ing riset ...