Clrain Clamp

  • Aluminium anchoring clampPA-1500-2000

    Clamp jangkar aluminiumPA-1500-2000

    Pambuka klem ketegangan digunakake kanggo sambungan sudut, sambungan, lan terminal. Kawat baja klambi aluminium spiral nduweni kekuatan tarik sing kuat, ora ana stres sing konsentrasi, lan berperan kanggo nglindhungi lan nyerep kejut kabel optik tambahan. Kabeh set kabel kabel serat optik peralatan kalebu: ngawat-ngawati kabel sing wis terdampar, ndhukung peralatan sambungan. Kekuwatan genggeman kabel ora kurang saka 95% kekuwatan kabel sing dirating. Instalasi yaiku ...
  • Quadrant Strain Clamps

    Klem Strain Quadrant

      ZHEJIANG XINWO ELECTRIC CO., LTD NO.279 Weishiyi Road, Yueqing Economic Development Zone, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China Email : cicizhao@xinwom.com Tel : +86 0577-62620816 Fax : +86 0577-62607785 Telpon : + 86 15057506489 Wechat : +86 15057506489 WhatsApp : +86 15057506489
  • wedge type and insulation cover( NXL )

    jinis irisan lan tutup insulasi (NXL)

    Aplikasi NXL seri wedge tensioning wire clamp cocok kanggo 20kV lan ngisor garis distribusi, konduktor aluminium terisolasi overhead utawa konduktor gundhul dipasang ing jampel saka sudhut utawa batang tensioning terminal, supaya bisa ndandani utawa ngencengi konduktor overhead, tutup insulasi lan nggunakake kabel sing cocog kanggo ngawat-ngawati, dadi proteksi jampel. Fitur strukture 1. Pilih karakteristik magnetik resistensi oksidasi intersiditas tinggi tanpa magnetik ...
  • pull rod type(NXJ  )

    jinis rod narik (NXJ)

    Seri NXJL aplikasi cocog kanggo ndandani lan ngencengi kabel inti aluminium terisolasi overhead (JKYL) kanthi senar insulator ing pungkasan utawa loro ujung bagean tension saka 1-10kV lan ngisor. Produk miturut spesifikasi kawat dilengkapi inti irisan plastik sing beda. Fitur struktur Cangkang digawe saka paduan aluminium kekuatan anti-oksidasi, tanpa daya limbah Inti irisan digawe saka insulasi nguatake plastik, duwe insulasi sing apik Ora ngilangi ...
  • NXJG Series insulation strain clamp (wedge type)

    Clamp galur isolasi seri NXJG (jinis baji)

    Aplikasi : Seri NXJ cocok kanggo ndandani lan konduktor aluminium terisolasi udara (LKLYJ) kanthi tali insulator ing loro ujung terminal utawa segmen 20KV sing ketegangan lan ngisor. Produk kasebut dilengkapi intine baji plastik sing beda miturut spesifikasi kawat Fitur strukture : 1Nihan digawe saka anti-oksidasi paduan aluminium kekuatan tinggi tanpa rontog tape 2Wedge inti digawe saka plastik teknik kekuatan tinggi kanthi performa insulasi ...
  • Anchoring clampPA

    Clamp jangkarPA

    Aplikasi penjepit kabel tensioning tipe NJJ seri wedge cocok kanggo ndandani lan ngencengi kabel terisolasi overhead (JKLYJ) ing mburi utawa loro ujung bagean tension saka 1kV lan ngisor untai aluminium. Fitur struktur Cangkang lan inti irisan digawe saka Kabel plastik rekayasa sing dhuwur tanpa ngudani jampel, bisa langsung dipasang. Struktur baji, gampang dipasang lan bisa dipercaya. Xinwom minangka perusahaan teknologi tinggi sing fokus ing riset ...
  • Strain clamp NY hydraulic type1

    Strain clamp NY jinis hidrolik1

    Clamp clamp (tipe hidrolik series NY clamp tegangan kompresi hidrolik digunakake kanggo ndandani lan nyambungake konduktor menyang senar insulator ketegangan utawa perlengkapan ing tiang lan menara liwat gaya tarik sing digawe dening konduktor. Iki digawe saka bahan aluminium lan baja kanthi kekuatan dhuwur, kanthi permukaan sing resik lan periode panggunaan sing awet, nanging gampang dipasang, ora ana kerugian hysteresis, karbon sithik lan hemat energi. Klem galur (Baja jangkar kabeh) Katalog Ora ....
  • Strain clamp NLD-1

    Clrain clamp NLD-1

    Clamp clamp (tipe bolt) Clamp tegangan tipe baut seri NLD umume digunakake ing garis listrik utawa gardu listrik, saluran konduksi stasioner lan konduktor kilat lan uga digunakake kanggo nggabungake insulator galur kanthi nggabungake perangkat keras utawa nggabungake konduktor bledhek. Awak penjepit lan penjaga wesi alus, baja waja noda cotter, bagean liyane yaiku waja. Kekuwatan genggeman klem luwih saka 95% kekuatan konduktor. Ca ...
  • Strain clamp NLL-1

    Clrain clamp NLL-1

    Clamp clamp (tipe bolt series seri tegangan tipe NLL clamp ketegangan utamane digunakake ing garis listrik utawa gardu listrik, saluran konduksi stasioner lan konduktor kilat lan uga digunakake kanggo nggabungake insulator galur kanthi nggabungake perangkat keras utawa nggabungake konduktor bledhek. Iki dirancang kanggo garis udara nganti 30kV. 1) Cocog kanggo ndandani konduktor aluminium terisolasi utawa konduktor aluminium telanjang ing sudut muter utawa insulator tiang galur terminal, kanggo ndandani lan ...