Klem Tegangan

  • Clamp anchoring aluminiumPA-1500-2000

    Clamp anchoring aluminiumPA-1500-2000

    Pambuka Clamp galur digunakake kanggo sudhut, sambungan, lan sambungan terminal.Spiral aluminium klambi baja kawat nduweni kekuatan tensile kuwat, ora kaku klempakan, lan muter peran ing nglindhungi lan panyerepan kejut tambahan saka cable.The kabèh pesawat saka serat optik tensioning kabel peralatan kalebu: tensioning wis terdampar kabel, ndhukung peralatan sambungan.Kekuwatan genggaman kabel ora kurang saka 95% saka kekuatan tensile dirating saka kabel.Instalasi yaiku ...
  • Klem Regangan Kuadran

    Klem Regangan Kuadran

      ZHEJIANG XINWO ELECTRIC CO., LTD NO.279 Weishiyi Road, Yueqing Economic Development Zone, Wenzhou City, Zhejiang Province, China Email:cicizhao@xinwom.com Tel:+86 0577-62620816 Fax:+86 0577-62607785 Mobile phone:+86 15057506489 Wechat:+86 15057506489 WhatsApp:+86 15057506489
  • jinis wedge lan tutup insulasi (NXL)

    jinis wedge lan tutup insulasi (NXL)

    Aplikasi NXL seri wedge jinis tensioning kabel Clamp cocok kanggo 20kV lan ngisor garis distribusi, ing nduwur sirah terisolasi konduktor aluminium utawa konduktor gundhul tetep ing jampel saka sudhut utawa terminal rod tensioning, supaya minangka kanggo ndandani utawa ngencengi konduktor nduwur sirah, tutup jampel lan tensioning kabel clamp cocog nggunakake, muter peran pangayoman jampel.Fitur struktur 1. Pilih karakter unmagnetic dhuwur-intersity resistance oksidasi aluminium alloy, ora sampah e...
  • jinis batang tarik (NXJ)

    jinis batang tarik (NXJ)

    Aplikasi NXJL seri cocok kanggo mbenakake lan tensioning nduwur sirah terisolasi kabel inti aluminium (JKYL) karo insulator strings ing mburi utawa loro ends bagean tensioning 1-10kV lan ngisor.Produk miturut specifications kabel sing dilengkapi karo inti wedge plastik beda.Fitur struktur Cangkang digawe saka paduan aluminium kekuatan dhuwur anti-oksidasi, tanpa daya sampah.
  • NXJG Series insulation strain clamp (jinis wedge)

    NXJG Series insulation strain clamp (jinis wedge)

    Aplikasi: Seri NXJ cocok kanggo mbenakake lan tensioned aerial insulated aluminium konduktor (LKLYJ) karo insulator string ing loro ends terminal utawa tensioned babagan 20KV lan ngisor.Produk dilengkapi karo plastik wedge intine beda miturut spesifikasi kabel Fitur struktur: 1Cangkang digawe saka anti-oksidasi dhuwur-kekuatan alloy aluminium tanpa tape mundhut 2Wedge inti digawe saka plastik engineering kekuatan dhuwur karo kinerja insulasi apik...
  • Anchoring clampPA

    Anchoring clampPA

    Aplikasi NJJ seri wedge jinis jampel tensioning kabel ngawat-ngawati cocok kanggo mbenakake lan tensioning kabel terisolasi nduwur sirah (JKLYJ) ing mburi utawa loro ends bagean tensioning saka 1kV lan ngisor untaian aluminium.Fitur struktur: Nihan lan inti wedge digawe saka kabel plastik rekayasa kekuatan dhuwur tanpa ngudani jampel, bisa langsung dipasang.Struktur wedge, gampang dipasang lan dipercaya.Xinwom minangka perusahaan teknologi dhuwur sing fokus ing riset ...
  • Strain clamp NY hydraulic type1

    Strain clamp NY hydraulic type1

    Strain clamp (jinis hidrolik) seri NY Hydraulic compression tension clamp digunakake kanggo ndandani lan nyambungake konduktor menyang senar insulator tension utawa fitting ing kutub lan menara liwat daya tarik sing diasilake dening konduktor.Iki digawe saka bahan aluminium lan baja sing kuwat, kanthi lumahing sing resik lan wektu panggunaan sing tahan lama, sauntara iku gampang kanggo instalasi, bebas saka mundhut hysteresis, karbon rendah lan hemat energi.Strain clamps (Baja jangkar utuh) No Katalog...
  • Strain clamp NLD-1

    Strain clamp NLD-1

    Strain clamp (jinis bolt) seri NLD klem tension jinis bolt utamané digunakake ing ngadeg baris daya listrik utawa gardu, baris konduksi stasioner lan konduktor kilat lan uga digunakake kanggo jointing insulators galur dening nggabungake hardware utawa jointing konduktor kilat karo perch.Awak clamp lan keepers iku wesi malleable, cotter-pin stainess steelwork, bagean liyane baja.Kekuwatan genggaman clamp luwih saka 95% kekuatan break konduktor.Ca...
  • Strain clamp NLL-1

    Strain clamp NLL-1

    Strain clamp (jinis bolt) NLL seri bolt jinis tension clamp utamané digunakake ing ngadeg baris daya listrik utawa gardu, baris konduksi stasioner lan konduktor kilat lan uga digunakake kanggo jointing insulators galur dening gabung hardware utawa jointing konduktor kilat karo perch.Iki dirancang kanggo garis pangeboman nganti 30kV.1) Cocog kanggo mbenakake konduktor aluminium terisolasi utawa konduktor aluminium wuda ing sudut puteran utawa insulator kutub galur terminal, kanggo ndandani lan ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita