penjepit penundaan XT 4022

penjepit penundaan XT 4022

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Titik gantung kaping pindho ing penjepit suspensi bengkong

Awak penjepit lan penjaga digawe saka paduan aluminium

Pin Cotter digawe saka waja tahan karat,

Bagean liyane digawe panas-galvanis.

(1) Sudut sing dipasang ing jempol suspensi ora kurang saka 25 °.

(2) Radius lengkungan klip kawat sing overhanging ora bakal kurang saka 8 kali diameter kawat sing dipasang.

(3) Kekuwatan nyepetake klip kabel penundaan ing kabel sing beda-beda lan persentase resistensi kabel sing dirating

 

df

Katalog No.

Ditrapake saka diameter kawat

Ukuran utama (mm)

Beban kegagalan sing ditemtokake (kN)

Bobot (kg)

L

C

R

H

M

XT-4022

13.2-22

180

20

11

120

16

18

40

3.0

XT-4028

19.6-28

250

20

14

130

16

18

40

3.6

XT-4034

27.4-34

280

20

17

130

16

18

40

4.1

XT-4040

32-40

300

20

20

135

16

18

40

4.9

XT-6028

19.6-28

250

20

14

130

16

18

60

3.6

XT-6034

27.4-34

300

20

17

130

16

18

60

4.1

XT-6040

32-40

300

20

20

135

16

18

60

4.9

Pengepakan & Pengiriman

f

ZHEJIANG XINWO ELECTRIC CO., LTD

NO.279 Weishiyi Road, Zona Pangembangan Ekonomi Yueqing, Kota Wenzhou, Provinsi Zhejiang, China

Email :cicizhao@xinwom.com

Tel : +86 0577-62620816

Fax : +86 0577-62607785

Telpon seluler : +86 15057506489

Wechat : +86 15057506489

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk