. China suspension clamp XT 4022 produsen lan supplier |Xinwom

klem suspensi XT 4022

klem suspensi XT 4022

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Lemah dobel titik gantung pra bengkong suspensi clamp

Awak Clamp lan penjaga digawe saka paduan aluminium

Cotter-pins digawe saka stainless steel,

Bagian liyane yaiku hot-dip galvanis.

(1) Sudut overhanging clamp suspensi ora kurang saka 25 °.

(2) Radius kelengkungan klip kabel sing overhanging kudu ora kurang saka 8 kali diameter kabel sing dipasang.

(3) Kekuwatan grip klip kabel suspensi ing kabel sing beda-beda lan persentase resistensi tegangan kabel

 

df

Katalog No.

Ditrapake diameteripun kabel

Ukuran utama (mm)

Beban kegagalan spesifik (kN)

Bobot (kg)

L

C

R

H

M

XT-4022

13.2-22

180

20

11

120

16

18

40

3.0

XT-4028

19.6-28

250

20

14

130

16

18

40

3.6

XT-4034

27.4-34

280

20

17

130

16

18

40

4.1

XT-4040

32-40

300

20

20

135

16

18

40

4.9

XT-6028

19.6-28

250

20

14

130

16

18

60

3.6

XT-6034

27.4-34

300

20

17

130

16

18

60

4.1

XT-6040

32-40

300

20

20

135

16

18

60

4.9

Packing & Pangiriman

f

ZHEJIANG XINWO ELECTRIC CO., LTD

NO.279 Weishiyi Road, Yueqing Economic Development Zone, Wenzhou City, Zhejiang Province, China

Email:cicizhao@xinwom.com

Telpon: +86 0577-62620816

Fax: +86 0577-62607785

Telpon seluler: +86 15057506489

Wechat: +86 15057506489

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita