Traingle-yoke-plate-L-1040

Traingle-yoke-plate-L-1040

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Link pas kanggo nyambungake insulator lan kelengkapan ing jalur transmisi voltase ultra. Plat yoke yaiku baja galvanis sing dicelupake kanthi panas. Bentuk lempeng yoke jinis LF mirip persegi panjang ing endi bolongan oval dununge ing posisi tengah; digunakake kanggo sambungan antarane rong bagéyan konduktor kapisah sing kena senar insulator sambungan kembar (senar suspensi utawa insulator tegangan). Utamane dipasang ing garis transmisi voltase dhuwur ing ndhuwur 330KV.

LF Type Yoke Plate cocok kanggo nggabungake insulator suspensi menyang senar, lan uga digunakake kanggo nggandheng siji utawa sawetara insulator senar banjur nundha ing lengen tiang perch uga nyambungake penjepit suspensi lan clamp buntu lan sesambungan antarane tetep kabel lan perch.

Rincian Cepet

Papan Asal: Zhejiang, China
Nomer Model: Saka L-1040 nganti L-6050
Bahan: Panas baja galvanis
Panggunaan: Saluran Transmisi Overhead
Stabilitas: Dhuwur
Antivibrasi: Apik
Durasi: Suwe-suwe
Operasi: Trep

bbb

MaterialBaja galvanis sing dicelupake kanthi panas.

Katalog No.

Ukuranmm

Beban Gagal sing DitetepakeKN

Bobotkg

H

L

b1

b

1

L-1040

70

400

16

16

20

18

100

4.43

L-1240

70

400

16

16

24

18

120

4.66

L-1640

100

400

18

18

26

20

160

5,80

L-2140

100

400

26

16

30

20

210

6.90

L-2052

100

520

26

16

30

26

200

8.00

L-2055

200

550

26

16

30

24

200

11.80

L-2540

110

400

30

16

33

24

250

9.00

L-3040

110

400

32

18

39

26

300

10.00

L-4255

250

550

38

24

45

30

420

24,40

L-5040

110

400

38

30

45

33

500

14.80

L-6045

200

450

42

32

51

39

600

25.50

L-6050

250

500

42

32

51

39

600

23.30

Kemasan & Pengiriman

Rincian Kemasan: Ing kothak kayu

Wektu Pangiriman: Sajrone 2 wulan

Yoke-plate-L-21-110 / 400

jj

MaterialBaja galvanis sing dicelupake kanthi panas.

Katalog No.

Ukuran (mm)

Beban Gagal sing Ditetepake (KN)

Bobot (kg)

H

L

b1

b

1

L-21-11 / 400

110

400

20

16

26

20

210

6.5

L-21-120 / 450

120

450

20

16

26

20

210

7.6

L-21-120 / 500

120

500

20

16

26

20

210

9.3

L-21-130 / 600

130

600

20

16

26

20

210

10.8

L-25-110 / 400

110

400

24

16

30

24

250

7

L-25-130 / 450

130

450

24

16

30

24

250

8.4

L-25-130 / 500

130

500

24

16

30

24

250

9.1

L-25-130 / 600

130

600

24

16

30

24

250

10.6

L-32-130 / 400

130

400

28

18

33

26

320

9.1

L-32-130 / 450

130

450

28

18

33

26

320

10

L-32-130 / 500

130

500

28

18

33

26

320

11

L-32-130 / 600

130

600

28

18

33

26

320

12.8

L-42-140 / 400

140

400

32

20

39

26

420

10.2

L-42-140 / 450

140

450

32

20

39

26

420

11.2

L-42-150 / 500

150

500

32

20

39

26

420

12.6

L-42-150 / 600

150

600

32

20

39

26

420

14.8

L-21 / 25-11 / 400

110

400

24

16

30

24

250

7

L-21 / 25-130 / 450

130

450

24

16

30

24

250

8.4

L-21 / 25-130 / 500

130

500

24

16

30

24

250

9.1

L-21 / 25-130 / 600

130

600

24

16

30

24

250

10.6

L-21 / 32-130 / 400

130

400

28

18

33

20

320

8.4

L-21 / 32-130 / 500

130

500

28

18

33

20

320

11

L-21 / 32-130 / 600

130

600

28

18

33

20

320

12.8

 dvd

Katalog No.

Ukuranmm

Beban Gagal sing DitetepakeKN

Bobotkg

H

L

b

1

L-07-70 / 400

70

400

16

18

18

70

4.5

L-07-70 / 500

70

500

16

18

18

70

6.0

L-07-70 / 600

70

600

16

18

18

70

7.2

L-10-70 / 400

70

400

16

20

18

100

4.5

L-10-70 / 500

70

500

16

20

18

100

5.3

L-10-100 / 450

100

450

16

20

18

100

5.8

L-10-100 / 500

100

500

16

20

18

100

6.5

L-10-100 / 600

100

600

16

20

18

100

7.7

L-12-70 / 400

70

400

16

24

18

120

4.7

L-12-100 / 450

100

450

16

24

18

120

5.8

L-12-100 / 500

100

500

16

24

18

120

6.2

L-12-100 / 600

100

600

16

24

18

120

7.7

L-16-100 / 400

100

400

18

26

20

160

5.9

L-16-100 / 450

100

450

18

26

20

160

6.8

L-16-100 / 500

100

500

18

26

20

160

7.4

L-16-100 / 600

100

600

18

26

20

160

8.9

LXV-10400/1

100

400

16

20

20

100

5.1

LXV-12400/1

100

400

16

24

24

120

5.8

LXV-16400/1

120

400

18

26

26

160

7.5

Pengepakan & Pengiriman

f

ZHEJIANG XINWO ELECTRIC CO., LTD

NO.279 Weishiyi Road, Zona Pangembangan Ekonomi Yueqing, Kota Wenzhou, Provinsi Zhejiang, China

Email :cicizhao@xinwom.com

Tel : +86 0577-62620816

Fax : +86 0577-62607785

Telpon seluler : +86 15057506489

Wechat : +86 15057506489

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk