Clamp galur isolasi seri NXJG (jinis baji)

Clamp galur isolasi seri NXJG (jinis baji)

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Aplikasi :

Seri NXJ cocok kanggo ndandani lan konduktor aluminium terisolasi udara (LKLYJ) kanthi tali insulator ing loro ujung terminal utawa segmen 20KV sing ketegangan lan ngisor. Produk kasebut dilengkapi intine baji plastik sing beda-beda miturut spesifikasi kawat

Fitur struktur :

1Cangkang digawe saka paduan aluminium kekuatan anti-oksidasi sing dhuwur banget lan ora bakal ilang tape

Inti 2Wedge digawe saka plastik rekayasa kanthi kinerja insulasi sing apik.

3Kabel bisa diinstal langsung tanpa nyopot lapisan insulasi.

Struktur 4Wedge, instalasi sing gampang lan andal

Rincian Kemasan: Paket ekspor internasional

Wektu Pangiriman: Sajrone telung wulan

t

NXJG-1 (35 ~ 50㎜²)

tt

NXJG-3 (120 ~ 150㎜²)

ttt

NXJG-4 (185 ~ 240㎜²)

1 ~ 10KV Spesifikasi

Katalog desain stabil No.

Konduktor sing Cocog

Konduktor aluminium isolasi udara / 1KV

Konduktor aluminium isolasi udara / 10KV

Kekuwatan genggeman

KN)

Beban Gagal sing Ditetepake (KN)

Dia (mm)

Inti irisan sing ditrapake

Dia (mm)

Inti irisan sing ditrapake

NXJG-1

35

9.8

1KV / 35

15.8

10KV / 35

3.4

7.5

50

11.2

1KV / 50

17.1

10KV / 50

4.6

NXJG-2

70

12.8

1KV / 70

18.8

10KV / 70

6.7

14.5

95

14.8

1KV / 95

20.4

10KV / 95

8.9

NXJG-3

120

16.2

1KV / 120

21.8

10KV / 120

11.3

22.0

150

18.2

1KV / 150

23.4

10KV / 150

13.7

NXJG-4

185

20.2

1KV / 185

25.0

10KV / 185

17.3

36.4

240

22.6

1KV / 240

27.2

10KV / 240

22.5

Spesifikasi 20KV

Katalog desain stabil No.

Katalog No.

Konduktor sing Cocog

Konduktor aluminium isolasi udara / 20KV

Kekuwatan genggeman

KN)

Beban Gagal sing Ditetepake (KN)

Dia (mm)

Inti irisan sing ditrapake

NXJG-3

NXJ-3Q (20KV)

35

19.2

20KV / 35

3.4

10.8

50

20.5

20KV / 50

4.6

70

22.0

20KV / 70

6.7

NXJG-4

NXJ-4Q (20KV)

95

23.7

20KV / 95

8.9

22.1

120

25.2

20KV / 120

11.3

150

26.7

20KV / 150

13.7

NXJ-5Q (20KV)

185

28.3

20KV / 185

17.3

45.5

240

30.6

20KV / 240

22.5

300

32.8

20KV / 300

28.2


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk