2021 Honda CRF300L lan CRF300L American Rally diumumake

Kaya Dennis Chung, sawijining wong saka Honda ing Toronto, ngira nalika Honda Eropa ngumumake kabar kasebut ing wiwitan Desember, mobil sport loro-wong cilik sing anyar lan anyar Honda bakal mlebu pasar AS. Nyatane, Honda ujar manawa CRF minangka olahraga dual sing laris ing industri motor.
Kanthi rally CRF300L lan CRF300L anyar, tugase yaiku nambah tenaga, nyuda bobot lan ningkatake kinerja off-road? "Tanpa ngorbanake nilai, reliabilitas lan gaya penampilan, nilai-nilai, nilai lan reliabilitas iki nduweni pengaruh penting ing popularitas mesin kasebut." Sanajan kita ngerti manawa loro mesin kasebut meh padha fungsine, kajaba kapasitas bahan bakar, Saliyane bedane antara handguard standar lan kaca depan bingkai mobil rally, kita uga kalebu rilis pers lengkap kanggo loro model ing ngisor iki.
Tenaga lan torsi tambahan dipikolehi kanthi nambah pamindahan 15% - saka 250 dadi 286 cc uga ningkatake kinerja off-road kanthi nambah stroke suspensi lan reresik lemah. Ing wektu sing padha, Honda ujar manawa bobote kendaraan umume wis dikurangi 11 kilogram, sing umume diraih kanthi nggunakake analisis rekayasa kanthi pitulung komputer kanggo ngoptimalake kekandelan piring lan ukuran tabung ing komponen sing ora kaetung. Tips gaya teka saka seri CRF Performance Honda, dene MSRP isih "kompetitif banget."
Liwat awak lan grafis abang, putih, ireng lan biru, CRF300L tujuane niru tampilan seri CRF Performance, kalebu CRF450X adhedhasar Baja.
Posisi nunggang Posisi nunggang wis dimodifikasi kanggo ningkatake input rider lan mobilitas kendharaan. Sudut penyapu stang ditambah supaya posisi sikut luwih alami, kemudi luwih gampang, lan bobot batang nambah kanggo nyuda geter. Jembar area mburi lan tengah kursi tetep padha kanggo njaga kenyamanan, dene area ngarep luwih tipis kanggo nambah input rider liwat paha lan dhengkul. Paku sikil uga dipindhah mundur, saéngga nyederhanakake operasi sikil tuas shift lan pedal rem, lan tutup poros lengen rocker sisih tengen wis dirancang maneh kanggo nyuda jembaré. Kait transportasi penumpang uga kasedhiya.
Meter Meter anyar nduweni karakter ireng ing latar putih, lan karaktere luwih gedhe 6 mm kanggo nambah visibilitas. Saliyane maca kacepetan, jam lan rpm, fitur anyar uga ditambahake, kalebu posisi gir, mileage bahan bakar lan konsumsi bahan bakar. Meter iki uga dikurangi 0,01 kilogram.
Sistem mesin / transmisi diwiwiti saka CRF250L, Honda modifikasi pembangkit listrik silinder siji-silinder digawe adhem cair, nambah stroke 8 mm (total 63,0 mm), tetep diameter silinder 76,0 mm ora owah. Iki nyebabake kenaikan pamindahan 36cc, kanggo total 286cc, sing nyebabake pangowahan jeneng dadi CRF300L. Stroke piston sing luwih dawa nambah tenaga lan torsi sajrone jangkah kacepetan.
Kajaba iku, camshaft uga wis ngowahi lift lan wektu kanggo nambah output ing sisih ngisor kisaran kacepetan, sing asring digunakake ing nunggang kutha lan nyopir off-road.
Desain filter udara asupan / knalpot wis dimodifikasi kanggo njaga awak throttle gedhe 38 mm lan nggabungake sistem knalpot anyar kanthi header lan muffler sing luwih entheng, sanajan nyuda output swara bisa ditindakake kanthi ngontrol geter sing luwih apik. Gabungan, pangowahan kasebut bisa nambah kontrol throttle, utamane ing rev paling murah.
Kaya sadurunge, mekanisme katup mesin nggunakake desain lengen rocker kanggo nggayuh kepala silinder kompak, lan balancer bisa nggayuh operasi kanthi lancar.
Rasio gir gir gir kacepetan enem dianyari ing taun 2021. Jarak antarane gir kacepetan luwih cilik, lan jarak ing gir kecepatan dhuwur luwih gedhe, saengga pemilihan gir paling apik bisa ditindakake nalika isih kepenak kacepetan dhuwur. pelayaran Iki nyebabake keseimbangan sing apik antarane penerapan kutha. , Aplikasi jarak jauh lan off-road.
Kopling wis dipuji amarga narik kopling sing entheng. Model kasebut bakal duwe gaya sing luwih entheng (udakara 20%) ing taun 2021, amarga kopling tambahan / slip anyar, sing uga nyedhiyakake kinerja sing luwih apik sajrone downshift aktif.
Sasis / suspensi Sanajan mesin luwih kuat, struktur komponen beda-beda, sing nyuda bobote kendaraan. Contone, klem triple ngisor saiki digawe saka aluminium, dudu waja, lan bobote dikurangi 0,1 lb. Iki ora mung nyebabake nyuda gaya kemudi, nanging amarga penurunan bobot ana ing kendharaan, pusat gravitasi uga luwih murah.
Kanthi ngoptimalake komponen utama bingkai, bobot pigura dikurangi 0,3 pon, dene kaku sisih dikurangi 25%, saengga bisa ningkatake manuver lan rasa pangrasa: tabung mudhun dikurangi 30 mm; gusset tabung ngisor Cilik; pipa utama 20 mm luwih cekak; diameter tabung stent dikurangi 3,2 mm dadi 25,4 mm.
Kajaba iku, revisi kanggo bingkai lan desain crankcase wis nambah reresik lemah nganti 1,2 inci, saengga bisa nyuda kemungkinan gangguan nalika nyopir ing kahanan off-road sing atos.
Kurung kasebut luwih kuwat lan bisa nolak tikungan, lan sikile saiki 10% luwih gedhe kanggo nambah stabilitas kendaraan nalika parkir.
Lengan rocker mburi padha karo bingkai, lan kekuwatan lateral lan torsi saka lengan rocker mburi dikurangi saben 23% lan 17%. Jembar cedhak poros wis dikurangi 15 mm, lan salib-bagean saka majelis wis diowahi kanggo nyedhiyakake distribusi distorsi sing luwih rata, saengga bisa dirasakake luwih apik lan bisa ditrapake luwih apik. Bobot lengen rocker uga wis dikurangi 0,08 pon-nyuda bobote musim semi, saengga bisa nambah tumindak suspensi.
Penundaan Kaya sing kasebut sadurunge, penundaan kasebut kalebu garpu kuwalik Shmm 43mm lan sistem belakang kejut tunggal Pro-Link. Nanging, stroke suspensi wis ditambah, lan perjalanan rodha ngarep lan mburi ana 10,2 inci, tambah 0,4 inci lan .6 inci, masing-masing. Setelan uga wis diowahi lan link lan link mburi anyar digunakake. Asil gabungan yaiku kinerja suspensi sing luwih apik, utamane nalika nunggang off-road.
Rem hidrolik digunakake sadurunge lan sawise rem. Rotors duwe rotors 256 lan 220 mm, uga ABS sing kasedhiya, sing bisa ngontrol rem kanthi lancar ing macem-macem kahanan. Mirip karo desain sing digunakake ing seri CRF Performance, silinder master rem mburi anyar dilengkapi tangki bahan bakar. Iki ngirit kebutuhan kanggo nyambungake tangki banyu jarak jauh menyang selang sing dirancang sadurunge, saengga katon luwih resik. Trep, ABS bisa dipateni ing sisih mburi kanggo nyedhiyakake rasa kulo sing beda ing kahanan off-road.
Rodhane padha karo mesin off-road sing performa tinggi. Ukuran rodhane 21 inci kanggo rodha ngarep lan 18 inci kanggo rodha mburi. Dheweke bisa muter kanthi lancar ing medan sing atos. Yen dibandhingake karo model 2020, pelek aluminium ireng wis polesan, katon mengkilap, lan gampang diresiki.
Sprocket mburi luwih tipis ing sawetara wilayah lan duwe bolt sing luwih cilik (M8 tinimbang M10), sing ngirit 0,04 pon. Poros mburi saiki wis kosong lan dicukur meh 0,03 pon.
Aksesoris Honda nyedhiyakake akeh aksesoris, kalebu penjaga tangan, piring anti-selip, soket listrik, paku lebar, kothak ndhuwur, rak, lsp.
Rally CRF300L dirancang kanggo nuwuhake citra Ricky Brabec sing menang CRF450 Rally saka Dakar Rally. Iki adhedhasar CRF300L standar nanging duwe kapasitas bahan bakar sing luwih gedhe, penjaga tangan lan kaca depan bingkai, sing cocog kanggo petualangan jarak adoh tanpa biaya prigel, rally CRF300L duwe tangki bahan bakar sing luwih gedhe lan bobote lalu lintas kutha 9 kilogram lan malah ing jalur. Kurang saka model sadurunge, pamindahan wis ditambah 15%, saengga nambah tenaga lan torsi, nggawe petualangan jarak adoh luwih gampang tinimbang sadurunge.
Pemodelan Ing taun 2021, desainer Honda nggunakake rally CRF250L sing ana supaya luwih adventur, nggedhekake tanki bahan bakar nganti 25% (0,7 galon kanthi total 3,4 galon, sing paling akeh ing kelas). Ngelingi ekonomi bahan bakar sing apik kanggo model iki, CRF300L duwe kisaran sing cukup kanggo tes sing luwih saka 250 mil.
Kaya mesin tarik ing pabrik Monster Energy Honda, mburi dijaga langsing, saengga penunggang mobil bisa obah lan konsentrasi kualitas ngarep. Grafik abang, putih, ireng lan biru sing narik kawigaten nggambarake tampilan seri Kinerja CRF.
Nyuda bobote pirang-pirang bagean, kalebu fender ngarep (dikurangi 0,02 pon), tutup sisih (dikurangi 0,05 pon), kothak piranti (dikurangi 0,03 pon) lan braket plat lisensi (dikurangi 0,04 pon).
Posisi nunggang winastan, posisi nunggang wis dimodifikasi kanggo ningkatake masukan para penunggang lan manuver kendaraan. Supaya posisi sikut luwih alami, setir luwih entheng, gaya nyapu stang ditambah, lan rong bobot batang (saben 5,8 ons) ditambahake kanggo nyuda geter, lan karet ditambahake ing pucuk sikil kanthi platform alesan sing padha . Kursi kasebut nggunakake bantalan karet anyar. Yen dibandhingake karo model standar, jembaré wis ditambah 20 mm dadi 190 mm, sanajan sisih ngarepe tetep sempit supaya sikil pengendara bisa ngubungi lemah yen dibutuhake. Kait transportasi penumpang minangka peralatan standar.
Paku sikil uga dipindhah mundur, saéngga nyederhanakake operasi sikil tuas shift lan pedal rem, lan tutup poros lengen rocker sisih tengen wis dirancang maneh kanggo nyuda jembaré.
Meter Meter digital anyar duwe karakter ireng ing latar mburi putih lan karaktere 6 mm luwih gedhe kanggo nambah visibilitas. Saliyane maca kacepetan, jam lan rpm, fitur anyar uga ditambahake, kalebu posisi gir, mileage bahan bakar lan konsumsi bahan bakar. Meter iki uga dikurangi 0,01 kilogram.
Mesin / sistem transmisi diwiwiti saka rally CRF250L. Honda ngowahi pembangkit listrik empat silinder tunggal sing adhem cair, ningkatake stroke 8 mm (total 63,0 mm), lan ngasor bantalan 76,0 mm ora owah. Iki nyebabake kenaikan pamindahan 36cc, dadi total 286cc, sing nyebabake pangowahan jeneng dadi Rally CRF300L. Stroke piston sing luwih dawa nambah tenaga lan torsi sajrone jangkah kacepetan.
Kajaba iku, camshaft uga wis ngowahi lift lan wektu kanggo nambah output ing sisih ngisor kisaran kacepetan, sing asring digunakake ing nunggang kutha lan nyopir off-road.
Desain filter udara asupan / knalpot wis dimodifikasi kanggo njaga awak throttle gedhe 38 mm lan nggabungake sistem knalpot anyar kanthi header lan muffler sing luwih entheng, sanajan nyuda output swara bisa ditindakake kanthi ngontrol geter sing luwih apik. Gabungan, pangowahan kasebut bisa nambah kontrol throttle, utamane ing rev paling murah.
Kaya sadurunge, mekanisme katup mesin nggunakake desain lengen rocker kanggo nggayuh kepala silinder kompak, lan balancer bisa nggayuh operasi kanthi lancar.
Rasio gir gir gir kacepetan enem dianyari ing taun 2021. Jarak antarane gir kacepetan luwih cilik, lan jarak ing gir kecepatan dhuwur luwih gedhe, saengga pemilihan gir paling apik bisa ditindakake nalika isih kepenak kacepetan dhuwur. pelayaran Iki nyebabake keseimbangan sing apik antarane penerapan kutha. , Aplikasi jarak jauh lan off-road.
Kopling wis dipuji amarga narik kopling sing entheng. Model kasebut bakal duwe gaya sing luwih entheng (udakara 20%) ing taun 2021, amarga kopling tambahan / slip anyar, sing uga nyedhiyakake kinerja sing luwih apik sajrone downshift aktif.
Sasis / suspensi Sanajan mesin luwih kuat, struktur komponen beda-beda, sing nyuda bobote kendaraan. Contone, klem triple ngisor saiki digawe saka aluminium, dudu waja, lan bobote dikurangi 0,1 lb. Iki ora mung nyebabake nyuda gaya kemudi, nanging amarga penurunan bobot ana ing kendharaan, pusat gravitasi uga luwih murah.
Kanthi ngoptimalake komponen utama bingkai, kaku sisih tambahan pigura dikurangi 25%, sing nambah manuver lan rasa penunggang, lan bobot pigura dikurangi 0,3 kilogram: tabung mudhun dikencengi 30 mm; tabung gusset Gusset luwih cilik; pipa utama 20 mm luwih cekak; diameter tabung stent dikurangi 3,2 mm dadi 25,4 mm.
Kurung kasebut luwih kuwat lan bisa nolak tikungan, lan sikile saiki 10% luwih gedhe kanggo nambah stabilitas kendaraan nalika parkir.
Lengan ayunan mburi aluminium siji potong nambahake ciri mlengkung sing dioptimalake, lan kaku sisih lan torsi dikurangi masing-masing 23% lan 17%. Ambane cedhak poros poros wis dikurangi 15 mm, lan salib-bagean komponen kasebut wis dimodifikasi kanggo nyedhiyakake distribusi distorsi sing luwih merata, saengga bisa dirasakake luwih apik lan penanganan sing luwih bisa ditebak. Bobot lengen rocker uga wis dikurangi 0,08 pon-nyuda bobote musim semi, saengga bisa nambah tumindak suspensi.
Penundaan Kaya sing kasebut sadurunge, penundaan kasebut kalebu garpu kuwalik Shmm 43mm lan sistem belakang kejut tunggal Pro-Link. Stroke rodha ngarep lan mburi ana 10,2 inci lan 10,4 inci.
Rem hidrolik digunakake sadurunge lan sawise rem. Rotors duwe rotors 256 lan 220 mm, uga ABS sing kasedhiya, sing bisa ngontrol rem kanthi lancar ing macem-macem kahanan. Mirip karo desain sing digunakake ing seri CRF Performance, silinder master rem mburi anyar dilengkapi tangki bahan bakar. Iki ngirit kebutuhan kanggo nyambungake tangki banyu jarak jauh menyang selang sing dirancang sadurunge, saengga katon luwih resik. Trep, ABS bisa dipateni ing sisih mburi kanggo nyedhiyakake rasa kulo sing beda ing kahanan off-road.
Rodhane padha karo mesin off-road sing performa tinggi. Ukuran rodhane 21 inci kanggo rodha ngarep lan 18 inci kanggo rodha mburi. Dheweke bisa muter kanthi lancar ing medan sing atos. Yen dibandhingake karo model 2020, pelek aluminium ireng wis polesan, katon mengkilap, lan gampang diresiki.
Sprocket mburi luwih tipis ing sawetara wilayah lan duwe bolt sing luwih cilik (M8 tinimbang M10), sing ngirit bobote 0,03 pon. Poros mburi saiki kosong, nyuda scraping tambahan 0,02 pon.
Aksesoris Honda nawakake akeh aksesoris, kalebu soket listrik, paku paku, gagang panas, kothak ndhuwur, rak, lsp.
Dadi wong njero Motor.com. Lengganan dhisik ing buletin kene kanggo entuk warta motor paling anyar.


Wektu kiriman: Jan-06-2021