Ground Double Hanging Point Pre Twisted (XT)

  • klem suspensi XT 4022

    klem suspensi XT 4022

    Lemah dobel titik gantung wis bengkong suspensi Clamp Awak Clamp lan keepers digawe saka aluminium alloy Cotter-pins digawe saka stainless steel, bagean liyane panas-dip galvanis.(1) Sudut overhanging clamp suspensi ora kurang saka 25 °.(2) Radius kelengkungan klip kabel sing overhanging kudu ora kurang saka 8 kali diameter kabel sing dipasang.(3) Kekuwatan grip saka klip kabel suspensi ing kabel sing beda-beda lan persentase ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita