Titik Gantung Gandha Pre Twisted (XT)

  • suspension clamp XT 4022

    penjepit penundaan XT 4022

    Titik gantung kaping pindho ing penjepit suspensi corak Clamp awak lan penjaga digawe saka paduan aluminium Cotter-pin digawe saka waja tahan karat, Bagian liyane galvanis panas. (1) Sudut sing dipasang ing jempol suspensi ora kurang saka 25 °. (2) Radius lengkungan klip kawat sing overhanging ora bakal kurang saka 8 kali diameter kawat sing dipasang. (3) Kekuwatan nyekel klip kawat gantung ing kabel sing beda-beda lan persentase ...