Tipe Tas (XG)

  • klem suspensi XG 4022

    klem suspensi XG 4022

    Clamp suspensi (jinis tas) Klip kabel suspensi utamane digunakake kanggo saluran listrik utawa gardu nduwur sirah.Kabel lan konduktor kilat dilereni soko tugas ing senar insulator utawa konduktor kilat dilereni soko tugas ing menara kutub kanthi nyambungake fittings logam.Iku digawe saka rong jinis bahan: wesi lan aluminium alloy.The hanging Angle klip kabel penundaan bakal ora kurang saka 25, lan radius kelengkungan ngirim ora kurang saka wolung diameteripun inst ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita