Tipe Bag (XG)

  • suspension clamp XG 4022

    penjepit penundaan XG 4022

    Clamp suspensi (jinis tas clip Klip kabel suspensi utamane digunakake kanggo garis listrik utawa gardu. Konduktor kawat lan petir diluncurake ing senar insulator utawa konduktor kilat digantung ing menara tiang kanthi nyambungake kelengkapan logam. Iki digawe saka rong jinis bahan: campuran wesi lan aluminium. ora kurang saka 25, lan radius lengkungan ora bakal kurang saka wolung kaping diametere inst ...