Tipe Tas (CGH)

  • suspensi clamp CGH

    suspensi clamp CGH

    Clamp Suspension (jinis Envolope) Klem suspensi seri XGH digunakake kanggo nyambungake konduktor menyang insulator.The Clamp awak lan keepers digawe saka aluminium alloy Cotter-pins digawe saka stainless steel, Ing bagean liyane panas-dip galvanis.No Katalog. Diameter Konduktor Cocok.(mm) Dimensi Utama(mm) Beban Gagal Ditemtokake (kN) Bobot (kg) HCMRL XGHICGH)-2 5.1-12.5 52.5 25 16 18.0 166 40 1.0 XGHICGH)-3 172.5 .

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita