Tipe Bag (CGH)

  • suspension clamp CGH

    clamp penundaan CGH

    Clamp Suspension (Jinis envolope) Clamping suspensi seri XGH digunakake kanggo nyambungake konduktor menyang insulator. Awak penjepit lan penjaga digawe saka paduan aluminium Cotter-pin digawe saka waja tahan karat, Bagean liyane digawe panas galvanis. Katalog No. Konduktor Cocog Dia. (Mm) Dimensi utama (mm) Beban Gagal sing Ditetepake (kN) Bobot (kg) HCMRL XGHICGH) -2 5.1-12.5 52.5 25 16 18.0 166 40 1.0 XGHICGH) -3 12.4-17 50 .. .